• 瀏覽: 17,392
  • 回覆: 109
+2
未收到隔離令政府又承認快測,其實理據好充足唔應該入罪,但問題無請律師玩自辯,連呢個洗遊戲點玩都未識,所以咪輸囉!

引用:
原帖由 9big 於 2023-3-23 14:11 發表

水果店職員疑於感染新冠病毒期間多次外出,包括在油尖旺區的吉野家等餐廳堂食及乘搭港鐵等。他早前否認12項使其他人蒙受感染的危險罪受審,並稱一

傻黃真係傻嘅 入監慢慢傳病菌啦  ...
人蠢冇得醫,
低能喺唔使扮 👍👍

為反而反滿口謊言,敢做唔敢認,真曱甴

"觀眾的眼光永遠都係雪亮"

引用:
原帖由 XXXXXXXXXX 於 2023-3-23 14:18 發表

9罪成只囚7.5月抵坐啦……
如果係以前最多都係社會服務令和罰款,而家已經算係判得嚴厲好多了

病到傻L咗

黃絲黑暴就係濺格,傷害無辜市民.

引用:

水果店職員疑於感染新冠病毒期間多次外出,包括在油尖旺區的吉野家等餐廳堂食及乘搭港鐵等。他早前否認12項使其他人蒙受感染的危險罪受審,並稱一

7個半月呢次飽la, 做埋d野損人不利己

周圍同人講?
真係一隻on9曱甴

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2023-3-23 14:18 發表

被告曾把快測陽性及外出用膳照放上網<<<

為乜呢
豬怕出名人怕肥

自己攞黎

政府檢測系陰性,咁都入罪又好似理解吾到,系記者打錯字定系我理解能力差?

附件

IMG_20230323_154807.jpg(76.59 KB)

引用:
原帖由 9big 於 23-3-2023 14:11 發表

又係為左要威,放上網話俾朋友聽去害藍店,結果出事,班朋友圈肯定有鬼,藍扮黃

引用:

香港太多呢啲乞衣人以為自己大晒

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2023-3-23 14:18 發表

被告曾把快測陽性及外出用膳照放上網<<<

為乜呢
黃狗就係ON9

又一隻曱甴入冊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]