• 瀏覽: 3,526
  • 回覆: 20
烏克蘭總統澤連斯基指責俄羅斯對烏克蘭加強導彈和無人機攻擊。 澤連斯基在社交媒體發放片段,指東南部城市扎波羅熱一座9層高的住宅大樓,遭到一枚俄羅斯導彈擊中,造成至少1人死亡。當地官員就表示,襲擊中還有25人受傷,當中3人情況危殆,而傷者中也包括兩名小童。 烏克蘭又指責俄軍的無人機,攻擊首都基輔附近一座學生宿舍,造成至少8人死亡。

現在係打杖, 甴連司機以為是拍戲嗎?雖然大家知道佢係戲子, 日日佢在做戲欺騙烏克蘭人民及全世界嘅人!

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/烏克蘭指責俄羅斯導彈及無人機攻擊造成至少9人死亡-215108591.html

打仗有人死亡唔係好正常咩, 甴連司機死都唔肯和談先係導致更多人失去生命既主因..... 同埋NATO應該立即解散, 不斷收契弟令到世界好唔和平, 根本係罪惡根源

咁司機要繼續打, 咪會繼續死人lor.....咩問題???

沒事的,因為俄羅斯已經斷糧,也沒有彈藥,烏克蘭已經展開屠殺武反攻,俄軍死傷無數。

又話要用鈾彈⋯到時傷亡咪重大 

幫佢老美打代理人戰爭嘅代價,係你地好榮光咁死光死淨,佢老美就負責抽水。

為佢老美嘅盲煮豉油而死戰戰死!好腩光榮榮光呀!🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 QingKing 於 2023-3-23 10:53 發表

烏克蘭總統澤連斯基指責俄羅斯對烏克蘭加強導彈和無人機攻擊。 澤連斯基在社交媒體發放片段,指東南部城市扎波羅熱一座9層高的住宅大樓,遭到一枚俄羅斯導彈擊中,造成至少1人死亡。當地官員就表示,襲擊中還有25人受傷,當中3人情況危殆,而傷者中也包括兩名小童。 烏克蘭又指責俄軍的無人機,攻擊首都基輔附近一座學生宿舍,造成至少8人死亡。

現在係打杖, 甴連司機以為是拍戲嗎?雖然大家知道佢係戲子,  ...
又出導彈, 無人機先死得9件??? 少咗啲攞. 下次𣈴凖啲. 係伊拉克, 老尾嘅戰斧導彈, ㄧ次都死過百. 

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2023-3-23 11:18 發表

又話要用鈾彈⋯到時傷亡咪重大 
最蠢係自己國內用貧鈾彈,即係毒害本國領土..
除非係預左輸,土地唔係自己..
否則自己國民應該即時"小柒"供應貧鈾彈國家...

引用:
原帖由 lung_block 於 2023-3-23 12:05 發表

睇怕甴連準備叫納粹烏軍向入俄四州狂射貧鈾彈

引用:
原帖由 lung_block 於 2023-3-23 12:05 發表

係烏克蘭使用核武器後,核污染會令土地一百年都不能種植,烏克蘭係歐洲糧倉,就算預左會輸難道要歐洲呢一百年出現糧食危機

引用:
原帖由 落漠大灰狼 於 2023-3-23 11:33 發表

又出導彈, 無人機先死得9件??? 少咗啲攞. 下次𣈴凖啲. 係伊拉克, 老尾嘅戰斧導彈, ㄧ次都死過百. 
美國打中東或中亞人民邊會當佢地係人呀?!美國連國際刑事法院都夠膽制裁阻止調查阿富汗戰爭罪。

睇到美國近代打仗係有好多唔得光手段及行徑。

引用:
原帖由 小朋友JJ 於 2023-3-23 12:15 發表

係烏克蘭使用核武器後,核污染會令土地一百年都不能種植,烏克蘭係歐洲糧倉,就算預左會輸難道要歐洲呢一百年出現糧食危機
盎格魯,撒克遜人和背後猶太人為保霸主地位,犧牲其他人...

打仗少不了生靈塗炭,這是無可厚非。

烏軍巳包圍莫斯科  導彈只係俄軍垂死掙扎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]