• 瀏覽: 59,380
  • 回覆: 434
+5
美國務卿布林肯(Antony Blinken)3月22日出席參議院撥款委員的聽證會時作供,稱中國對俄羅斯的政治和物質支持,不符合華府的利益。他發表上述言論

請問美國國務卿,為什麼中國做的事要符合美國利益!?但美國做的事,又不需要符合中國利益!?

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/880267/習近平才剛返抵北京-布林肯-中國對俄羅斯支持不符合美國利益

神經病!中國國家主席只做「對[中國]有利益」的事,至於[尾國]利益關我國Q事! 

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-3-22 23:32 發表

美國務卿布林肯(Antony Blinken)3月22日出席參議院撥款委員的聽證會時作供,稱中國對俄羅斯的政治和物質支持,不符合華府的利益。他發表上述言論

全球做狗最乎合尾國利益?

只有漢奸曱甴先做符合美國利益的事

講黎都多如!

要做美狗做曱甴才符合美共利益

習大出訪俄國:美國不該反應過度

引用:
原帖由 pk_man_11 於 2023-3-22 23:43 發表

只有漢奸曱甴先做符合美國利益的事
同以前唔同左了。美國為左自身利益,已經開始對親美既國家同人落手了,越親越容易食。

呢件布冧講啲嘢越來越白癡,點做外交部長?

鬼唔知比晒D錢你, 最符合美國利益。

引用:
原帖由 理+誠 於 2023-3-22 23:56 發表

呢件布冧講啲嘢越來越白癡,點做外交部長?
大果件賴屎 , 細果D都吾慌正常得去邊

不符合美國利益,咁就要做多啲喇。
舉個例:如果三星手機個CEO話,蘋果咁做,唔符合三星利益,佢會唔會被炒,送入精神病院呢?

只做對中國有益的事務就是
美邪惡軸心就是損他國利你美國
痴線

各為其主,隻布仔一定幫主人叫兩聲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]