• 瀏覽: 59,382
  • 回覆: 434
+5
美國只講自己的利益,而且是犧牲他國的利益來達到自己的利益。枉為世界大國。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-3-22 23:32 發表

美國務卿布林肯(Antony Blinken)3月22日出席參議院撥款委員的聽證會時作供,稱中國對俄羅斯的政治和物質支持,不符合華府的利益。他發表上述言論

美國幾時有個過一件事係乎合中國利益架?

不符合美國利益,咁大家一齊坐埋傾下囉。

引用:

美國務卿布林肯(Antony Blinken)3月22日出席參議院撥款委員的聽證會時作供,稱中國對俄羅斯的政治和物質支持,不符合華府的利益。他發表上述言論

不符合你老美利益,即係中國做對了。

引用:

其實正常貿易唔合你利益又如何, 你唔高興人地唔使食飯.

引用:

我都好想知

發窮惡都無用,親自打又怕死,代理人又唔爭氣,系咁燒銀紙。

肥佬黎條漢奸係美電視訪問講fight for America

引用:

美國真係成個乞衣咁。

即係中國做啱咗

人地傾計合作
關你美國狗咩野事
你只會搞亂世界
唔符合你又點
美狗真係唔死都冇差輪用

美國大唒,乜都要美國利益

香討d趴街黃甴快d拎晒全部身家獻給主子

你老母就係,一日到黑制裁呢樣嗰樣,有冇考慮過其他人利益呀,布含撚。

因為威脅到尾國想威脅嘅其他國家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]