• 瀏覽: 59,553
  • 回覆: 434
+5
中國人利益,第一,尾國,死開啦

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-3-22 23:32 發表

美國務卿布林肯(Antony Blinken)3月22日出席參議院撥款委員的聽證會時作供,稱中國對俄羅斯的政治和物質支持,不符合華府的利益。他發表上述言論

布林仔,時日無多啦。
得返一年時間,返歸算啦。

老習做緊符合中國利益、甚至全人類整體利益嘅事,老尾只有地球4%人口,憑乜要所有人要進貢比這4%中嘅1%?

有需要符合你利益咩?

又輪到隻尾狗布林犬打嘴炮,好欖酸呢!

老美做埋啲嘢都唔附合我地利益啦

阿爺好耐已經話世界好大
合作共嬴
放棄冷戰思維

只係你地唔願意

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-3-22 23:32 發表

美國務卿布林肯(Antony Blinken)3月22日出席參議院撥款委員的聽證會時作供,稱中國對俄羅斯的政治和物質支持,不符合華府的利益。他發表上述言論

人家受了傷不高興, 這很難懂嗎

提示: 違規內容已被屏蔽
美國白癡

附件

20230321_143014.jpg(342.93 KB)

時時刻刻只顧自己利益
美國當地球係佢咁

中國是給全世界帶來同共利益,你老美就只顧自己利益。要理你感受嗎?

西方反對的
即是代表正確

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 22-3-2023 23:32 發表

傻仔,你咪大大聲講同中國絕交囉,又唔夠膽,又要威又要戴頭盔

嘩!!!尾國今次被重重撃中要害!!!買定花生🥜等睇戲!!! 中國好嘢!!!

引用:
原帖由 briancccc 於 2023-3-22 23:48 發表

同以前唔同左了。美國為左自身利益,已經開始對親美既國家同人落手了,越親越容易食。
所以好快同老美有親既國家要幫佢地埋單
包括買美債
然後一筆勾銷

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]