• 瀏覽: 4,261
  • 回覆: 34
+2
民主派47人初選案,被告之一的連鎖百貨店「阿布泰」創辦人林景楠,今年1月承認會認罪及成為控方證人。《香港01》發現,阿布泰自2月起,至少五間分

冇錢交租, 快的清盤執左佢, 睇見呢間嘢都眼怨。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/880048/林景楠與黃色經濟圈割席-阿布泰五分店欠租-被入稟追討130萬元?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news

360 又勝一仗,越黎越好生意
呢啲咪民意囉

攬炒變成事實,自殺係唯一出路,,,

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-3-22 16:41 發表

呢啲咪民意囉
發覺 360 幾多鬼佬鐘竟幫襯

引用:

呢啲咪民意囉
當然, 人地360, 美心呢的鋪頭, 正正經經做生意, 生意好, 絕對正常。阿布泰呢的曱甴竇, 真係一間都嫌多。

引用:
原帖由 kkyan_hk 於 2023-3-22 16:41 發表

攬炒變成事實,自殺係唯一出路,,,
應該係金主閂水喉 黃色經濟圈夀終正寢

可能因為撈唔掂,被人命令假割席,以免整臭黃圈

又或者喺呃律政司轉佢做控方證人,然後前言不對後語,等被告無罪釋放

每日1823投訴

一講到錢

引用:

呢啲咪民意囉
但759老闆死咗嗰刻反應
對360真係好反感

呢隻黃狗充分表現出反骨無情識時務者嘅變臉技術

俾人捉咗嘅黃狗,最重要係咩?
就係唔使坐監,可以有機會離開香港,日後再吠

曱甴黃人唔含淚幫親??? 
含淚投泛人果d, 唔使出錢就口行行

佢店貨品唔係平,多數租商場鋪,否則輸更多。

佢變節又會俾黃C杯葛, 日日搞佢地舖都唔定

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]