• 瀏覽: 18,938
  • 回覆: 132
引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-3-22 09:44 發表

港女咁鬼賤格,理虧起上黎唔係屈你非禮強姦就係屈你持刀
老屈,呢條港女真係仆 guy

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2023-3-22 09:52 發表

冇講條佬強姦隻豬已經算好
想笑死我咩

中年女子咁夜行山 🙄

「今日(22日)凌晨零時許,一名中年女子獨自到鰂魚涌柏架山道一帶山頭行山」
無人覺得第一句已經有疑點??

單獨中年女子凌晨行山博咩先

誣告喎...
報假案喎...
可以由得佢

引用:
原帖由 希夷 於 2023-3-22 10:20 發表

亂咁報
有無法律責任
男人咪好蝕低
女權過大!亂屈無後果的

捉來吃啦

條港女報假案浪費警力! 唔係就咁算呀?!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 豬仔會爬樹 於 2023-3-22 09:42 發表

今日(22日)凌晨零時許,一名中年女子獨自到鰂魚涌柏架山道一帶山頭行山,途中遇見一名年齡相若行山男子正駐足觀看一群野豬覓食,女子擔心有人企圖用食物餵野豬,會危及行山人士並對他人構成滋擾,遂出言提醒;詎料兩人言語間引起爭執,及後女子報案,稱遭人持刀恐嚇。

今日(22日)凌晨零時許,一名中年女子獨自到鰂魚涌柏架山道一帶山頭行山,途中遇見一名年齡相若行山男子正駐足觀看一群野豬覓食,女子擔心有人企圖用食 ...
呢啲正八婆

我估成件事就係咁。
男嘅真係有餵野豬,女人出現時見野豬食緊野,但已經見唔到男人親手餵,所以個女人有理由懷疑男人餵野豬,就屌柒個男人,男人就用捲起報紙之類指嚇個女人,關你撚事之類。
由於女人見唔到男人餵所以差佬無得做野,女人懷疑男人手持的是刀所以報警,最後當然證實唔係,所以又唔構成報假案。
最後各自散水

呢個賤女人無端端誣告他人?點解唔告佢報假案?

引用:
原帖由 豬仔會爬樹 於 2023-3-22 09:42 發表

今日(22日)凌晨零時許,一名中年女子獨自到鰂魚涌柏架山道一帶山頭行山,途中遇見一名年齡相若行山男子正駐足觀看一群野豬覓食,女子擔心有人企圖用食物餵野豬,會危及行山人士並對他人構成滋擾,遂出言提醒;詎料兩人言語間引起爭執,及後女子報案,稱遭人持刀恐嚇。

今日(22日)凌晨零時許,一名中年女子獨自到鰂魚涌柏架山道一帶山頭行山,途中遇見一名年齡相若行山男子正駐足觀看一群野豬覓食,女子擔心有人企圖用食 ...
依間D港女幻想同現實都分唔清,好可怕!
之前,巴士男玩手遊,港女又幻想偷拍。
其實,係唔係應該拉9佢地報假案,浪費警力?
當然,如果真有其事,為人為己報警處理係啱。
不過,真係要攪清楚,幻想同現實。

引用:

條女有神經病…零晨行山

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]