• 瀏覽: 23,933
  • 回覆: 203
+7
引用:
原帖由 天外有天sel 於 2023-3-22 02:58 發表

電檢處早已批準上映,亦已經上映過優先場

香港發行商亦照樣發行

而家係英國製片公司忽然自己決定取消此片喺香港、澳門上映,又點會關香港政府同大陸政府事

如果話係政治操弄,就必定係英國政府同英國製片公司政治操弄,以此煽動反中話題,反正以此片質素之低,喺香港、澳門必定票房仆直
佢票房仆唔仆直唔使政府操心,不過咁樣要求落映真係好核突

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2023-3-22 11:25 發表

索性一國一制咪算囉
搞咁多花臣做乜啫
甘你問下英國仲咩要學鄧小平,在1997後抄鄧小平在英國蘇格蘭搞一國兩制呀?

新芬蘭唔宣誓效忠女皇被DQ 無得坐西敏寺議政播!!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2023-3-22 11:25 發表

索性一國一制咪算囉
搞咁多花臣做乜啫
每日殖民150,快㗎喇。

引用:
原帖由 -man 於 2023-3-22 03:19 發表

好想睇小熊維尼啊
唯有上網睇老翻

引用:
原帖由 朋友號00 於 2023-3-22 12:39 發表

仲炒作每日150? 連續幾年唔足數呀
咁又點,越嚟越多。
但你有張良計我有過牆梯。
香港政府大量引入印巴假難民平衝。仲大量生產,由香港市民供養。

Hello Hong Kong 

引用:
原帖由 朋友號00 於 2023-3-22 12:46 發表

大家都係中國人, 殖咩民? 不列顛由阿差做總統先至係被印度殖民呀
香港現在係印巴殖民地。

引用:
原帖由 朋友號00 於 2023-3-22 12:48 發表

寃有頭債有主, 印巴果D嘅禍首係英國佬令香港成為難民第一收容港, 回歸後偽民主政棍大力推動
就算冇民主政棍,香港內部都大把手足。

引用:
原帖由 chaolininin 於 2023-3-22 11:24 發表

去小陰蒂國睇啦
陰國應冇中文字幕,但又聽唔明。

引用:
原帖由 朋友號00 於 2023-3-22 12:18 發表

冇人要求佢落畫, 佢地自己操作碰瓷俾人一野踢爆先至核突!!!!!!
電影報刊辦回覆指,已向影片申請人發出核准證明書。發言人又指,香港戲院安排哪些電影在其院內上映純屬其商業決定,不作評論。
原文網址: 小熊維尼:血與蜜|電檢已獲批 港澳突撤放映 發行商盼知道原因 | 香港01 https://www.hk01.com/article/879794?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
維尼同習大大一定冇關係啦

美國賤種同黃畜呢個名詞真係完全冇改錯 真係賤!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]