• 瀏覽: 57,815
  • 回覆: 502
  • 追帖: 1
+8
白人消絕印弟族 霸佔美洲

幾時變左理所當然??

日後種種內戰 然後白人自己協商
都係霸佔美洲領土 無改變過之前歷史

算啦 CB仔係咁搬啲立國時間線 
搬到佢滿意佢先起到機
然後你問佢美國 佢就至少乜乜乜 又東拉西扯
其實要有幾奴才先可以崩潰到咁 完全唔肯承認主子做過嘅野

引用:
原帖由 skinbanana 於 2023-3-30 11:57 發表

算啦 CB仔係咁搬啲立國時間線 
搬到佢滿意佢先起到機
然後你問佢美國 佢就至少乜乜乜 又東拉西扯
其實要有幾奴才先可以崩潰到咁 完全唔肯承認主子做過嘅野
係人都知佢係閉塞就夠!

無鳩聊嘅報告

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2023-3-28 18:51 發表

咁邊個講核幅射半徑3000公里?

羅布泊到印度……應該無3000公里喎?!
計唔計印度人口?

拿!人哋國家唔好計!
羅布泊距離吐魯番260公里,吐魯番都唔夠6萬人?
距離敦煌300公里左右,都無人架?
半徑3000公里係你講

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2023-3-28 17:42 發表

用乜嘢機,都無阻美國核廢料回收比大陸先進。

回收技術好,需要排放的廢料相信就會少啲。
中國用法國技術,法國技術就係比美國技術好,全世界都知。唔係美國佬點會攪阿爾斯通

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2023-3-28 17:39 發表

滿族入關前已經大量用漢人(我哋叫佢哋漢奸),
所以佢哋一入關,滿化完漢人(主要係剃頭/滿服),
就開始漢化,康熙母親就係漢人血統。
去到雍乾兩朝,隨住漢化日深,漢人官員亦愈來愈多,
所以就漢文就愈加廣泛,漢文的廣泛,又再加速漢化。

去到乾隆,嘉慶的漢人血統,已經無阻隆乾隆立佢為繼承人。
連維基都話係世代女真人。你係唔係傻,日日用精神勝利法。又改變唔到事實。人地祖先就係女真人。但係明朝做官。野豬皮打到來,自動投誠。野豬皮之前都做過漢官。仲話要幫明朝打日本仔。難道野豬皮係漢人。。。咩邏輯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]