• 瀏覽: 49,903
  • 回覆: 369
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-3-20 13:21 發表

中烏領導人傾 d 乜??
即係想中國叫烏克蘭唔好停火

引用:
原帖由 山中遠方的牛 於 2023-3-20 13:46 發表

關中國撚事咩
下,中國做中間人叫人停戰,唔想再有人因戰爭而死,你竟然反,咁你點解唔去烏克蘭幫手呢?不過黃𨶙性格係咁,無得救!你都係返去黃𨶙國幫手入錢落D爆煲銀行啦!

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2023-3-20 14:28 發表

即係想中國叫烏克蘭唔好停火
老尾想拖中國落水

俄烏停火要徵得美國同意?

老烏俾美國送上台現在想下台都吾得真係笑死

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2023-3-20 13:49 發表

美國白宮國家安全委員會發言人柯比周日(19日)批評中俄試圖改變國際秩序,又指若中俄領導人會面後呼籲俄烏停火是不能接受,因為這代表認可俄軍迄今為止的征服。

藍人唔同意?入侵左講和 呢個係烏克蘭汪精衞囉。
依家係勸佢哋停落嚟「談判」!
傾成點留待下回分解!明唔明?

被洗腦嘅人,睇嘢永遠對唔到焦。。。

得美狗面皮夠厚,可以咁大聲話唔支持和平

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2023-3-20 14:29 發表

下,中國做中間人叫人停戰,唔想再有人因戰爭而死,你竟然反,咁你點解唔去烏克蘭幫手呢?不過黃𨶙性格係咁,無得救!你都係返去黃𨶙國幫手入錢落D爆煲銀行啦!
咁畀俄羅斯搶走的克里米亞及烏東四州點處理?

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2023-3-20 14:33 發表

依家係勸佢哋停落嚟「談判」!
傾成點留待下回分解!明唔明?

被洗腦嘅人,睇嘢永遠對唔到焦。。。
當年日本侵華,佔完南京/上海之後,
話同中國人談判,你估當時中國人應唔應該答應?

習近平而家居然走去做「大陸版張伯倫」!

如果停火等於俄狗滾回俄羅斯並作出賠償, 美國唔會反對停火.

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 20-3-2023 13:20 發表

中國領導人周一(20日)起訪問俄羅斯與該國總統普京會面,外界關注對烏克蘭危機的影響。美國白宮國家安全委員會發言人柯比周日...

最不想俄烏停戰的,顯然 ...
美國絕對不可以讓習大大的和平倡議成功的  
之前北京己經成功令沙地阿拉伯和伊朗達成和平復交,若今次俄烏再下一城,全世界都會認定美國係戰爭挑撥者,而中國則係和平締造者

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-3-20 13:20 發表

中國領導人周一(20日)起訪問俄羅斯與該國總統普京會面,外界關注對烏克蘭危機的影響。美國白宮國家安全委員會發言人柯比周日...

最不想俄烏停戰的,顯然 ...
啱啦,繼續打落去油價就繼續高企,第一個死嘅係歐洲,第二個係美國。

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2023-3-20 14:29 發表

你自己睇清楚個標題先唔該"美不接受呼籲俄烏停火 促中烏領導人對話"

引用:
原帖由 山中遠方的牛 於 2023-3-20 13:46 發表

關中國撚事咩
開波初期歐美有叫大陸插手wor

唔好淨你喺度指三罵四。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]