• 瀏覽: 49,851
  • 回覆: 369
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-3-20 13:20 發表

中國領導人周一(20日)起訪問俄羅斯與該國總統普京會面,外界關注對烏克蘭危機的影響。美國白宮國家安全委員會發言人柯比周日...

最不想俄烏停戰的,顯然 ...
你美狗以為自己係咩?
同你隻狗傾咪影衰自己.  on 9

代理人就榮華富貴, 死國民,軍人,最痛係家人。

美國是世界戰亂禍害根源。

其實尾國佬係明示緊烏狗老細係拜登,中烏領導對話實則在催促習拜對話啫。老尾真係已逼上絕路開始亂講嘢喇

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-3-20 13:20 發表

中國領導人周一(20日)起訪問俄羅斯與該國總統普京會面,外界關注對烏克蘭危機的影響。美國白宮國家安全委員會發言人柯比周日...

最不想俄烏停戰的,顯然 ...
同屍基傾無用,要停手既係普京,所以同普京傾先有用!

引用:
原帖由 山中遠方的牛 於 2023-3-20 13:46 發表

關中國撚事咩
唔關事先可做中間人.

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2023-3-20 13:49 發表

美國白宮國家安全委員會發言人柯比周日(19日)批評中俄試圖改變國際秩序,又指若中俄領導人會面後呼籲俄烏停火是不能接受,因為這代表認可俄軍迄今為止的征服。

藍人唔同意?入侵左講和 呢個係烏克蘭汪精衞囉。
美狗當然唔同意改變"國際秩序"啦, 嘥9氣.

引用:
原帖由 stocky1010 於 2023-3-20 14:05 發表

美國是世界戰亂禍害根源。
美國是世界萬惡之源。戰爭只是其中一惡。

中國之前已經搞掂伊朗同沙地,再搞掂埋俄烏,尾國被人狠狠打臉

停火不能接受,係要戰火連連先開心

鳥雞人命都係命,美國唔接受俄烏停火,不如美國自己落場打

我真係好唔明,當下最重要唔係停火,免得人民受戰火洗禮咩?乜嘢叫做停火就代表輸咗?面子同意識形態,比戰火更重要咩?世界上原來係有人唔贊成停火,講出嚟嗰個都白x痴!

最好爆發在美國本土

引用:
原帖由 DZDD 於 2023-3-20 14:10 發表

美狗當然唔同意改變"國際秩序"啦, 嘥9氣.

美國以前嘅官員講過,美國價值就係普世價值,所以支持美國嘅人都係奴才,例如蟥曱綠蛙

引用:
原帖由 ken61680 於 2023-3-20 14:24 發表

我真係好唔明,當下最重要唔係停火,免得人民受戰火洗禮咩?乜嘢叫做停火就代表輸咗?面子同意識形態,比戰火更重要咩?世界上原來係有人唔贊成停火,講出嚟嗰個都白x痴!
咁就睇下俄羅斯會唔會歸還克里米亞及烏東四州土地。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]