• 瀏覽: 35,380
  • 回覆: 198
  • 追帖: 1
+3
人哋架飛機點飛,關你老尾旦治咩!人哋飛越俄領空要同你老尾交代架!係交代都同俄羅斯交代啦!老尾越來越多智將!

美狗真PK,
無所不用其極!

咁就唔好飛去帝國喇!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2023-3-18 18:45 發表

由於美國的航空公司無法使用俄羅斯領空,往返美國與亞洲時被迫繞道,耗費更多時間、燃料,難以與無需繞道的外國航空公司競爭,因此航企正落力遊說政府及國會,向非本地航空公司實施與本地公司相同限制,以免對手獲得競爭優勢。

真係好笑,賺唔到錢咪唔好做囉。
學埋啲曱甴衰嘢,人哋富貴就要拉埋人哋一齊仆街。 :smile_ ...
佢滷味講公平,真係笑死人!

引用:
原帖由 豆芽生 於 2023-3-18 19:02 發表

好霸道囉 自己制裁人飛唔到人哋個領空, 之後唔夠人競爭就禁飛, 如果咁都禁嘅話食屎啦呢個垃圾國家
所以好肯定如果未來發生“世界末日”肯定是老美國發動

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2023-3-18 18:45 發表

由於美國的航空公司無法使用俄羅斯領空,往返美國與亞洲時被迫繞道,耗費更多時間、燃料,難以與無需繞道的外國航空公司競爭,因此航企正落力遊說政府及國會,向非本地航空公司實施與本地公司相同限制,以免對手獲得競爭優勢。

真係好笑,賺唔到錢咪唔好做囉。
學埋啲曱甴衰嘢,人哋富貴就要拉埋人哋一齊仆街。 :smile_ ...
你可以吾去美國喎

引用:
原帖由 jimsonweed 於 2023-3-18 20:15 發表

人哋架飛機點飛,關你老尾旦治咩!人哋飛越俄領空要同你老尾交代架!係交代都同俄羅斯交代啦!老尾越來越多智將!
你可以吾去美國

引用:
原帖由 白鴿眼黨2 於 2023-3-18 20:19 發表

佢滷味講公平,真係笑死人!
吾飛侵略者俄羅斯有咩吾公平?

黃子華嘅魚旦論

攬炒

應該禁止呼吸俄羅斯空氣

美國行為笑死人

自己無得飛都要禁別人飛,霸道得好緊要

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]