• 瀏覽: 4,832
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 tony3998 於 2023-3-18 00:05 發表

美軍出動,好似上次捉伊拉克總統 薩達姆一樣
搞笑,你分到俄烏戰爭及伊拉克戰爭既分別嗎?

有哂借口

引用:
原帖由 sheung1009 於 2023-3-18 01:11 發表

搞笑,你分到俄烏戰爭及伊拉克戰爭既分別嗎?
一樣烏,科被侵略

即係虛擬即係幻覺,啱曬以靠感觀做人的傻子接收 超低成本!令各地媒體狂報已成

引用:
原帖由 tony3998 於 2023-3-18 00:02 發表

海牙國際刑事法院(International Criminal Court ,ICC)3月17日宣布,俄羅斯總統普京(Vladimir Putin)涉嫌在烏克蘭干犯戰爭罪行,於是向他發出

🤔看了午間新聞…

原來中國、美國、俄羅斯、烏克蘭都唔係這組織成員國😂

話自己係國際組織…但成員冇中國、美國、俄羅斯…咁有幾國際? 世界頭3大國都無一個加入。🤔

引用:
原帖由 tony3998 於 2023-3-18 00:02 發表

海牙國際刑事法院(International Criminal Court ,ICC)3月17日宣布,俄羅斯總統普京(Vladimir Putin)涉嫌在烏克蘭干犯戰爭罪行,於是向他發出

1 所有涉事國都唔係成員,包括尾國;
2 尾國制裁緊「國際法院」
.
尾軍會因為拘捕令而出兵,在搞笑嗎?
阿富汗.敍利亞.伊拉克.南斯拉夫戰爭罪,法院出咗拘捕令未?🤭🤭🤭

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2023-3-18 13:12 發表

🤔看了午間新聞…

原來中國、美國、俄羅斯、烏克蘭都唔係這組織成員國😂

話自己係國際組織…但成員冇中國、美國、俄羅斯…咁有幾國際? 世界頭3大國都無一個加入。🤔
美國唔只唔承認呢個國際刑事法院嘅權力,佢通過咗一條法律,授權美國腫桶採取一切手段,釋放被呢個法院拘留嘅美國人或者美國盟國嘅人。
講明一切手段,即係包括軍事入侵。
所以呢條法律俗稱《海牙入侵法》。 
來源:
https://zh.wikipedia.org/wiki/美國服役人員保護法
國際惡覇,係咁㗎喇。

我間兔仔牙閣仔刑事法院就判普京無罪,一比一,打和,消左條數。

2012年6月12日,國際刑事法院成員國在坎帕拉通過《羅馬規約》關於侵略罪的修正案,修正案規定了侵略罪的定義,侵略罪認定權問題上賦予聯合國安理會首要責任,即如果安理會在獲得提交案件後的6個月內未作出裁定,國際刑事法院檢察官可在該院預審庭批准後獨自就侵略罪展開調查;與會的安理會五個常任理事國則認為,侵略罪的認定應是安理會的專屬權利 姐係得把口

普京應該宣布 CIA 為恐怖組織

引用:
原帖由 tony3998 於 2023-3-18 00:05 發表

美軍出動,好似上次捉伊拉克總統 薩達姆一樣
用洗衣粉呃全世界
入侵伊拉克
細布薯都要企犯人欄

引用:

尾帝特種文宣打飛J部隊就出左動!飛J隊長你好!

前不久尾國通緝海牙法官,
現在海牙法庭已成為尾國走狗。
國際刑事法院已成為尾國政治走狗。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]