• 瀏覽: 34,812
  • 回覆: 178
+5
尖沙咀周三(15日)發生一宗命案。消息指,尖沙咀一間酒店職員查房時,發現一名男住客伏屍房內,案件有可疑。西九龍總區重案組接手調查,發現一名

警方於周三下午1時許,接獲尖沙咀漆咸道南一間酒店職員報案,指一名男住客在房間昏迷不醒。警方及救護員到場後,證實男住客當場死亡,毋須送院。警方調查下發現,死者與一名有同性戀傾向的男子於前一晚入住,二人逗留數小時後,男同志獨自離去。警方認為案情有可疑,並懷疑死者手機遭男同志取走。案件先由油尖警區重案組跟進,翌日轉交西九龍總區重案組接手。
命案發生後 有人繼續約炮疑迷姦受害人
據了解,涉案男同志在命案發生後,未有收手,再物色新獵物,透過同志交友應用程式「GRINDR」「約炮」,同日深夜相約一名內地男子到尖沙咀彌敦道一間酒店開房。事主到場後飲了一杯懷疑「加料」可樂後暈倒,疑遭迷姦。男同志逞慾後離開,後來叫了相識多時的男性友人上房照顧事主,但其實是「車輪戰」,事主迷糊間疑再度與該男友人發生性行為

不是人形蜈蚣而是連環入後門!
香港警隊又有枯枝

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/878209/男子約炮疑遭落迷姦水亡-警揭另有受害人-拘2男包括西九衝鋒警

引用:
「迷姦水」由於無色無味,服用後可令人欣快和造成短暫昏迷,因而被當作迷姦工具
好想令女士欣快啊!

咁好既東西可以喺邊度買到呢? 

這單新聞係咪想蓋過素海霖單野 咁爆

禁迷姦水,
凡發現一單都用最可卡因同等罪行打擊力度。

姦內地男
咁係唔係 YC 口中嘅「義士」?

引用:
原帖由 ar2man 於 2023-3-17 16:28 發表

姦內地男
咁係唔係 YC 口中嘅「義士」?
都似啦,專門針對國內同胞

2單案黎
迷奸男係app識到香港A就迷姦左A並偷錢, A用藥過量後死亡
之後迷奸男再搵獵物搵到大陸B, 之後再迷姦佢,完事後迷姦男再call警隊朋友接力迷姦

引用:
原帖由 laws168168 於 2023-3-17 16:24 發表

禁迷姦水,
凡發現一單都用最可卡因同等罪行打擊力度。
只準警方人只使用屌屎眼,市民就要禁用

入到去
班大佬唔使用迷姦水
晚晚同你兩個開party😍

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-3-17 16:43 發表

都似啦,專門針對國內同胞
警方手joke 

好唔明。迷姦水,那班友可以咁易買到?定發例唔管制?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-3-17 17:00 發表

好唔明。迷姦水,那班友可以咁易買到?定發例唔管制?
會唔會來自警隊朋友?

怎解台灣網站仲可以訂到迷姦水架??。

Ad·
https://www.wis杏加橙,杏家橙tw.com
用於單身,夫妻感情不合,冷淡。 快速發貨,貨到付款

條link, 係俾我整爛咗喎,但大家要留意,台灣可以買到迷姦水喎,?簡直呢銀晒普!

呃條女飲完迷姦水,條女明俾人強姦都可俾髮停班陪嬏囤老屈係自願,得咗,又脫罪!

rip

已經約好開房做咩仲要用迷姦水

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]