• 瀏覽: 7,034
  • 回覆: 39
波蘭總統杜達(Andrzej Duda)周四(16日)表示,波蘭政府初步會向烏克蘭提供4架米格29戰機,成為首個向烏克蘭...

波蘭遲早被俄羅斯用核武攻擊!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0317_00992_001.html

咁張揚,會否未起機就被無人機或者高音速擊毀

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2023-3-17 08:11 發表

波蘭總統杜達(Andrzej Duda)周四(16日)表示,波蘭政府初步會向烏克蘭提供4架米格29戰機,成為首個向烏克蘭...

波蘭遲早被俄羅斯 ...
Микоян МиГ-29很快連조선인민군 항공 및 반항공군/朝鮮人民軍 航空 및 反航空軍也不用的東西

波蘭好快又變成波爛 😷

俄軍非常熟悉米格-29性能,以之主對抗俄軍,效果難料。

米格29則是蘇聯設計和製造的戰機,杜達稱它們已進入最後服役年期,但仍性能良好﹐可以充分運作。

有點危危乎的感覺。

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2023-3-17 08:11 發表

用核武你仲有命見到咩

真係癡X線
送米格俾司機
普京一句多謝哂

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2023-3-17 12:01 發表

用核武你仲有命見到咩
如果俄羅斯投放十個八個原子彈攻擊波蘭,我喺鄉港當然唔會有事啦!

引用:

猶太斯基話:要F22/F35呀!俾啲咁嘅嘢我,當我係乞兒呀?!

引用:

首飛 1977年10月6日
服役 1982年7月

俾啲咁既機

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2023-3-18 02:07 發表

如果俄羅斯投放十個八個原子彈攻擊波蘭,我喺鄉港當然唔會有事啦!
咁你咪冇冇知囉

引用:

一出便被打落

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2023-3-18 09:57 發表

咁你咪冇冇知囉
R U on 99 ?
好多岸人以為局部地區爆發核戰就會毀滅全球。其實佢哋自己傻希就唔好亂咁講嘢啦!

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2023-3-18 10:07 發表

R U on 99 ?
好多岸人以為局部地區爆發核戰就會毀滅全球。其實佢哋自己傻希就唔好亂咁講嘢啦!
核武有L局部咩-唔係一早用佐啦onl79

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]