• 瀏覽: 94,273
  • 回覆: 640
  • 追帖: 2
+16
引用:
原帖由 公你贏,字我輸 於 2023-3-19 19:36 發表

睇戲唔好太投入,將啲劇情信以為真
變態劇情?日日脫光光比人欣賞。這不是人盡可夫是什麼?你如果覺得這是劇情需要我無野講,然後美其名曰女優。這同雞有何區別。事實上很多女優拍片之前是雞,拍片之後也做雞。基本上女優已經等同🐓了。

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2023-3-19 19:47 發表

仲以為你識讀心添,真係有玩😏
咁唔使讀心嘅 個個都係咁講 
我自己係接受唔到啲上唔到頂班嘅遊戲

期待佢拍套黑人

黃屍賤到咁,要賣肉犧牲自尊真偉大,天使們去囉。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-3-17 07:33 發表

這些女優只是一班白痴, 做人體公開展覽的陳列品, 日日公開俾人去參觀佢地被一人, 以至多人強姦喎

呢D女人都唔要人生, 
家人都只能當係垃圾, 冇咗個女算了

一班蠢女人
真係太蠢了

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-3-17 07:35 發表

行一條一生都被人恥笑, 鄙視, 下賤的人生路, 

路係自己揀的, 
佢自己揀呢條路行,到時佢自己承受返。

引用:
原帖由 touya08 於 2023-3-17 07:39 發表

條女IG被人翻出單眼相,所以佢今日有咁嘅行為對性愛態度都可以估到
咩單眼相?

引用:
原帖由 touya08 於 2023-3-17 09:11 發表

岩岩有個剎咗鄰居婆婆既軟飯男手足過咗日本, 佢可以邀請對方做汁男救吓手足
啱啦嗰個等錢使去做男優

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2023-3-17 09:25 發表

做雞為夢想?
唔會掛咁搞笑?喺網上睇到啲消息,佢話好鍾意做愛喎。

引用:
原帖由 bi11 於 2023-3-17 09:34 發表

真係人各有志 竟然有人夢想係做AV女優
好奇怪,唔知佢真正嘅目的啦。

將來到年老色衰時被嫌棄時就唔好後悔

引用:
原帖由 sowina 於 2023-3-17 13:08 發表

我諗佢想攞完知名度再喺香港發展,用名氣搵錢,但係有師兄講得啱,d AV公司肯唔肯放你?d魔鬼合約你睇唔睇得明?

到最後好似江若琳咁做到死仲爭公司一身債。佢就好彩嫁到人,你做完AV女有冇人肯娶?
佢以為自己係葉玉卿咩
剝完就入到屋
一來卿姐無真做 樂而不淫 高級好多
二來更重點係呢個港女無內涵,得把賤口,無才華唱歌演戲做人學識都無 修養又無 好快見底

叫詩詞大媽除都無人睇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]