• 瀏覽: 21,338
  • 回覆: 48
攻擊倫敦好啦!其他地方唔好搞住

核大戰美國可以炸到俄佬減族

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2023-3-16 18:42 發表

核戰有贏家?

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2023-3-16 18:42 發表

甚麼叫減族呢?
學好中文再討論吧。(≧ω≦)/

引用:
原帖由 sheung1009 於 2023-3-17 14:35 發表

甚麼叫減族呢?
學好中文再討論吧。(≧ω≦)/
楨戰後地球唔會再有俄羅斯人存在

引用:
原帖由 motivate 於 2023-3-16 15:13 發表

Russia will use a Poseidon underwater missile to wipe Britain off the map with a 1,000ft-high radioactive tsunami if NATO troops put boots on the ground in Ukraine, Putin's propagandists claim
  • Yev ...
  • 俄羅斯病夫又無食藥呀

俄媒?呢啲就係真正嘅毒媒!日日威脅論,又老吹北約東擴,又老屈納粹,侵略別國變為別國威脅俄羅斯,明明自己有核武,連美國都唔敢郁佢,何來有國家威脅俄羅斯?

引用:
    原帖由 PETERAAAA12345 於 2023-3-17 17:53 發表

楨戰後地球唔會再有俄羅斯人存在
    都叫你學好中文啦,楨戰😆😆

引用:
    原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2023-3-17 18:00 發表

俄媒?呢啲就係真正嘅毒媒!日日威脅論,又老吹北約東擴,又老屈納粹,侵略別國變為別國威脅俄羅斯,明明自己有核武,連美國都唔敢郁佢,何來有國家威脅俄羅斯?
    俄羅斯的確有相當多的麻煩在前面!
    不是太多媒體報道,最近俄羅斯試射Satan-2失敗了!本來普京想試射成功後對內顯威風,對外威嚇核戰,但結果是提都沒提過。
    俄羅斯軍方缺錢!缺錢的原因跟清末一樣,是老佛爺把軍費開支挪用了。
    當普京無力控制俄羅斯政局時,俄羅斯應該會打內戰,結局如何?真的要說句:No eye see!
    普京是心戰高手,但年事高,看得出已經力不從心。
    成也普京,敗也普京。俄羅斯也!
    其實,威脅俄羅斯安全的就是普京。

引用:
    原帖由 motivate 於 2023-3-17 19:56 發表

你米國粑粑媒體還天天說要用
    戰術核武對付中國呢!!

是不是也是你口中的毒霉呢
    請拿出證據來!

你果啲"運重武器去馬里烏波爾"、"巴赫穆特戰損1:7"幾時有證據呀

鍵盤翻頁
    左右
    [按此隱藏 Google 建議的相符內容]