• 瀏覽: 44,578
  • 回覆: 276
+9
本港 KOL Erena(素海霖,藝名絵麗奈)最近成為日本新晉 AV 女優,引起廣大市民關注。今日(15日)政府發新聞稿稱,收到市民舉報,網上流傳一封由文化體育及旅遊局局長楊潤雄發出的恭賀新聞稿。政府發言人嚴正澄清,絕無透過政府新聞處新聞發布系統發出此虛假恭賀新聞稿,並已報警處理。

楊紫瓊攞影后就恭喜, Erena衝出香港做日本AV女就唔happy?

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/港府稱有假冒稿慶祝絵麗奈成香港首名av女優-澄清楊潤雄絕無發稿-090208344.html

其實楊紫瓊都唔係中國藉
Erena就名符其實嘅香港人

笑死

又有人送頭

奸邪妖獸又來生事。

楊紫瓊的從影之路在香港開啟,後來轉戰好萊塢多年。馬國網友的反彈包括:「可能他(楊潤雄)認為馬來西亞自古便是中國的一部分」、「會講廣東話就是香港人?」、「功課都不做,枉為局長」。

真正為港增光

引用:
原帖由 audia 於 2023-3-15 18:04 發表

楊紫瓊的從影之路在香港開啟,後來轉戰好萊塢多年。馬國網友的反彈包括:「可能他(楊潤雄)認為馬來西亞自古便是中國的一部分」、「會講廣東話就是香港人?」、「功課都不做,枉為局長」。
馬來西亞嘅女星起香港都發展得唔錯例如林明禎

等睇下拉到個發布者個柒頭,佢又會用咩求情理由呢?...白痴定自閉

引用:
原帖由 夢醒一切成空 於 2023-3-15 18:09 發表

等睇下拉到個柒頭,佢又會用咩求情理由呢?...白痴定自閉
好奇或者貪玩

未紅先嬌 ??

馬來西亞都未報警啦。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-3-15 18:10 發表

好奇或者貪玩
一樣要拉

引用:
原帖由 夢醒一切成空 於 2023-3-15 18:11 發表

一樣要拉
班警察無事喎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]