• 瀏覽: 71,494
  • 回覆: 267
  • 追帖: 2
+15
提示: 違規內容已被屏蔽
日本一年出產成千上萬女優. 希望賺到錢。

引用:
原帖由 樓上救星 於 2023-3-21 16:08 發表

日本一年出產成千上萬女優. 希望賺到錢。
最好來香港拍香港AV, 打响香港牌AV, 丟去長沙灣天橋交露宿者搞掂。同深水步湯房阿伯過一晩.....廣東話對白, 或者會好多人買來睇。

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2023-3-15 13:45 發表

潤雄會否說她是香港演員?
打真軍算係演員嗎??
記錄片主人翁
大約似給19歲果幾個女仔

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2023-3-15 14:13 發表

都唔知佢個腦諗乜,做雞無人知,但做av就揚到週街都識!
衰過做雞

佢d訪問真係好撚搞笑,喜歡做愛發夢都想做女優,同一個完全無感情既人做愛因為咩…唔好講比人聽真係喜歡做愛啦唔該'係喜歡錢丫,你出去玩飲酒都要對果個男仔有感覺先會同人發生一夜情,而家拍av咩對手咩樣你都無得選擇唔係因為錢係因為咩,呢個女仔好白痴去得太盡因為果幾十萬片酬,呢個香港第一人光環無左淡左,到時錢又搵唔到,又唔知點面對屋企人親戚,繼續拍av? 1對1對手戲你無市場'多p黑人屌屎眼玩屎玩尿你又接受唔到。。。。26歲女都唔諗後果'你老豆老母唔搵你'其實係唔知點1面對你同親戚朋友最慘係佢父母無啦啦有甘既壓力!睇av唔同睇戲,睇戲可以睇演技睇劇情睇高潮位,av睇完打多2次飛機就唔會再反睇,真心覺得佢父母可憐生個甘無腦既女。

引用:
原帖由 牛仔888 於 2023-3-26 12:38 發表

佢d訪問真係好撚搞笑,喜歡做愛發夢都想做女優,同一個完全無感情既人做愛因為咩…唔好講比人聽真係喜歡做愛啦唔該'係喜歡錢丫,你出去玩飲酒都要對果個男仔有感覺先會同人發生一夜情,而家拍av咩對手咩樣你都無得選擇唔係因為錢係因為咩,呢個女仔好白痴去得太盡因為果幾十萬片酬,呢個香港第一人光環無左淡左,到時錢又搵唔到,又唔知點面對屋企人親戚,繼續拍av? 1對1對手戲你無市場'多p黑人屌屎眼玩屎玩尿你又接受 ...
條女都未明人地日本D女拍AV係收埋唔俾屋企人知甚至用其他藝名去拍, 呢件傻西仲幪幪吓荒死冇人知大鑼大鼓🤣

睇距果個死人樣, 
一出道就可以比 清水健屌,算距好彩咯。。。
為左幾十萬出道做Av?慘過做雞,呢家做雞勤奮D一個月都穩到十萬八萬啊。

冇樣冇身材冇腦,出去做Av以後老左穩佬嫁?

引用:
原帖由 seikokyt 於 2023-4-3 15:49 發表

冇樣冇身材冇腦,出去做Av以後老左穩佬嫁?
唔做 AV都嫁唔出

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2023-3-15 13:11 發表

香港AV女優出道|香港「麻甩仔」們每日看的成人影片,主角多為日本女生,然而可有想到即將有香港女生正式以「AV女優」的身份在日本出道?首位於日

I was the first to see😂🤗😇👻

附件

IMG_20230408_125832.jpg(89.42 KB)

IMG_20230408_124932.jpg(90.72 KB)

IMG_20230408_125855.jpg(212.71 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]