• 瀏覽: 11,031
  • 回覆: 65
+3
複製內容到剪貼板
代碼:
美軍無人偵察機,在黑海國際空域,遭俄羅斯戰機破壞後墮海。

開戰沒

納粹西被擊落就擊落啦,做咩叫做破壞呃黃毛玻璃心啫!
都係打ufo啫,習慣晒啦!
再唔開戰,佢老美經濟崩潰啦!唔通真係盟主自殘到分裂咩!

又係對人哋國家周圍舞槍弄劍,指手劃腳。山長水遠搞埋啲挑釁行為!而家還厚面皮講跟國際法規,最好笑原來美國跟本退出咗國際協議,而家還教人做事。還有無人相信世界咁多政變,會無西方國家推動策劃?自已國家係疫情,國內金融,民生基建接連發生災難視若無睹,偽善西方國家雙重標準既基因表露無遺!呢個世界邊會有真正民主國家!講民主國家喺用嚟呃愚民。如果發生係中國,就會有另一個版本?
最叻控制虛偽傳媒,發放雙重標準新聞評論,誤導民眾。美麗國霸權,偽善行為數之不盡!

A:用力過猛,溫柔d啦
B:孖寶賽車,放油

你自己諗啦

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2023-3-15 13:10 發表

A:用力過猛,溫柔d啦
B:孖寶賽車,放油

你自己諗啦
放油 顏射 嘅難度 唔會低過 當年巴倫之手術刀
因為死神太慢 XD
俄毛機司呢方面係有一套

引用:
原帖由 萬家懷舊的名錶 於 2023-3-15 02:09 發表

開戰沒
聽講係自己‘’動作過猛‘’扭親腰喎~

p.s.
又會咁水皮嘅。。。

引用:
原帖由 bronze18man 於 2023-3-15 02:14 發表

納粹西被擊落就擊落啦,做咩叫做破壞呃黃毛玻璃心啫!
都係打ufo啫,習慣晒啦!
再唔開戰,佢老美經濟崩潰啦!唔通真係盟主自殘到分裂咩!
原來不是擊落,俄軍講冇攻擊過,係美國控制失敗自己墮落。
所以美國講破壞也不算錯,不過不是俄國破壞囉。
這顯示兩個美國的大問題,比被擊落問題更大。

1. 美國對墮落原因完全不明,可以是操縱者隱瞞,亦可以是技術能力不足以知道墮落原因
2. 操作失誤,操作者對偵察機的操作能力不足,或偵察機的設計不良,做了超越可控性能極限的操作,轉彎過度引致失控。

當然,俄國有可能是說謊,降低美俄全面戰爭的機率,不過可能性太低,畢竟美國用了破壞這個古怪字眼。

老美真係一隻紙老虎

引用:
原帖由 sheung1009 於 2023-3-15 18:22 發表

1. 美國對墮落原因完全不明,可以是操縱者隱瞞,亦可以是技術能力不足以知道墮落原因
2. 操作失誤,操作者對偵察機的操作能力不足,或偵察機的設計不良,做了超越可控性能極限的操作,轉彎過度引致失控。

當然,俄國有可能是說謊,降低美 ...
即係火都唔使開,監生被俄仔嚇死了!
英文係唔係都係被破壞架啦!
今次我地中文要翻譯做被落激落至得囉!
納粹美飛手被激動自行切腹!
好明顯要生擒你老尾隻不明飛艇!
睇下今次邊個撈倒部不明飛艇先!

引用:
原帖由 sheung1009 於 2023-3-15 18:22 發表

當然,俄國有可能是說謊,降低美 ...
挑釁戰爭狀態的俄羅斯等同自挖墳墓。

引用:
原帖由 萬家懷舊的名錶 於 2023-3-15 02:09 發表

開戰沒
如果位置係呢度,一定係幫烏軍揾緊目標

似係想幫烏克蘭收復克里米亞

引用:
原帖由 ironway 於 2023-3-15 18:31 發表

老美真係一隻紙老虎
係咩?乜宜家又唔講老美最好戰,成日同人打仗咩?

反而成日聽到,有美軍戰機降落台灣就武統,有美國官員/國會議員到訪台灣又截機又打飛機,呢隻老虎先霸氣十足!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2023-3-16 15:21 發表

係咩?乜宜家又唔講老美最好戰,成日同人打仗咩?

反而成日聽到,有美軍戰機降落台灣就武統,有美國官員/國會議員到訪台灣又截機又打飛機,呢隻老虎先霸氣十足!
紙老虎唔可以好戰咩
紙老虎對住D貓貓豬豬(阿富汗伊拉克)咪勢好夾狼
對住俄羅斯真正獅子咪鳩縮囉
全世界都睇到啦

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]