• 瀏覽: 46,593
  • 回覆: 157
  • 追帖: 1
+3
網絡近日流傳一段油麻地深夜捉姦影片,「爛滾夫」疑斷正,在倒地後遭悍妻猛踢多腳,妻子怒不可遏,邊踢邊狂鬧:「嗰個女人咁X醜樣,你都同佢瞓

香港地都話女權至上啦!外國就通常係女訓男的就企係度教訓個女的

但香港就調返轉,呢個男的攤晒係地俾老婆踢,有相有真相啦! 

呢單仲唔係香港特色新聞係乜

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1910276/即時-港聞-油麻地捉姦-悍妻猛踢倒地-爛滾夫-咁醜樣都同佢瞓-丈夫居然咁答-Juicy叮

呢個老婆簡直係好老婆,唔係鬧老公去滾,而係鬧做乜揾件咁醜喎!

踼爆佢春袋

床技好過你

又難怪佢咁嬲嘅 寧願同個醜瞓 都唔同佢瞓自專崩潰

打完你 再搵警察拉你 👈是什麼法例 

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-3-8 14:05 發表

網絡近日流傳一段油麻地深夜捉姦影片,「爛滾夫」疑斷正,在倒地後遭悍妻猛踢多腳,妻子怒不可遏,邊踢邊狂鬧:「嗰個女人咁X醜樣,你都同佢瞓

...
其實個老公回左乜嘢? 星島的看圖作文我睇唔明

香港地如訓係地嗰件係女人的話,相信途人會報警或自己出手去阻止

但訓地的係男人的話,途人只有笑笑閃開就算

在港,女性享有特權!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-3-8 14:05 發表

...
河東獅,好恐怖,娶到咁嘅女人,情願死咗佢好過…… 不過,佢自己又有幾靚先係問題……

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-3-8 14:23 發表

其實個老公回左乜嘢? 星島的看圖作文我睇唔明
佢話佢全家死晒喎,係死剩呢個老婆囉

引用:
原帖由 bi11 於 2023-3-8 14:19 發表

又難怪佢咁嬲嘅 寧願同個醜瞓 都唔同佢瞓自專崩潰
但佢自己有幾靚先? 不過離遠睇,就唔慌靚得去邊囉。

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2023-3-8 14:19 發表

打完你 再搵警察拉你 👈是什麼法例 
呢個女人真係夠惡

引用:

...
都唔知講乜?

同場加影那段,這對揾食夫婦,個人妻回應霸氣囉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-3-8 14:08 發表

呢個老婆簡直係好老婆,唔係鬧老公去滾,而係鬧做乜揾件咁醜喎!
醜嘅都好過佢,唔火滾至奇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]