• 瀏覽: 13,642
  • 回覆: 73
+9
網友常討論各國或各民族哪些長相最受歡迎,近期英國泳裝品牌公布「世界最吸引人的50國人長相」調查結果,由印度獲得冠軍,美國為亞軍,其次為瑞典

前10名當中亞洲國家僅印度和日本上榜,亞洲國家在50個名次只有6國上榜。

前10名分別為印度、美國、瑞典、日本、加拿大、巴西、法國、意大利、烏克蘭、丹麥。而在50個國家中,以歐洲國家佔多數,上榜的6個亞洲國家除了印度與日本之外,還有第16名的中國、第33名菲律賓、第34名泰國、第36名越南、第49名印尼。

另外,這項調查也分別針對各國男女長相受歡迎程度進行票選,英國男性長相最受歡迎,女性則是由印度再度奪冠。

原文網址: 哪國民眾顏值世一?亞洲6國上榜 中國在「這裏」 韓國50大不入 | 香港01 https://www.hk01.com/article/874 ... utm_medium=referral

有無搞錯!印度人顏值竟然排第一,西人真係重口味

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/874250?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

每人也有其口味,唔同種族分別就更大了,除了黃金比例,沒有甚麼標準可然。

不過這些比賽,美國必定名烈前矛,做碼多。
難道美國肥婆多人人愛嗎?(/≧▽≦)/~┴┴ 

再來看看印度第一,有理論可以解釋。
就是美女多,才多老強啦。
美英也多老強,名次前很合理。

觀點與角度啫。
唐朝標準,欣宜係大美人。

美國瑞典日本加拿大靚?
醜嘅佔七八成囉

好假囉

怪了,委內瑞拉 就經常攞 世界小姐選美冠軍,印度小姐就好少,唔知係咪少 印度妹參選呢!

女:中亞地區歐亞交界最靚,日本最醜,西勾鬼婆只是OK吾夠鳥克蘭中亞好,白滑北姑OK

男:中亞地區歐亞交界最靚,韓佬可以,鬼佬包括意大利吾算標青,泰越混血feel 都OK

神油,黑人冇特別

~完

引用:
原帖由 fun_db 於 2023-3-8 10:52 發表

美國瑞典日本加拿大靚?
醜嘅佔七八成囉
鬼佬選梗係自己留有餘地

引用:
原帖由 pp49pp 於 2023-3-7 21:26 發表

觀點與角度啫。
唐朝標準,欣宜係大美人。
歐亞交界係最靚,集歐亞之美,不過唔係神油國

指烏克蘭,巴耳幹,中東,中亞

根本西勾地區都係差唔多,只係本國人先會細分

男女應該分開選

呢啲調查,睇完就算

引用:
原帖由 gerson161 於 2023-3-8 11:21 發表

呢啲調查,睇完就算
可以話唔洗算,因為太多吾悉審美或有偏見嘅人參與

得一個事實歐亞地區交界係最靚!

印度靚嘅真係好靚,醜嘅真係好醜,所以呢啲應該抽走左啲醜!

近期英國泳裝品牌公布

咖哩哥做咗首相
當然排自己友第一

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]