• 瀏覽: 22,494
  • 回覆: 164
+2
原來搞咁多嘢,好似我老友 Eddie 咁日叫夜叫口號,就係為咗可以係阿爺身上 R 更多嘅著數。  
真係好叻同身體好老實呀  

美國國務院發言人普賴斯(Ned Price)3月2日表示,國務卿布林肯(Antony Blinken)並沒有在出席二十國集團(G20)外長會議期間與中國外長秦剛會面,但指兩國官員在未來數週會有更多接觸。

路透社報道,普賴斯被問到布林肯沒有與秦剛會面時,指兩國剛在數週前已把握會面機會,當時布林肯在德國出席慕尼黑安全會議(Munich Security Conference)期間,與中共中央政治局委員、中央外事工作委員會辦公室主任王毅會談,警告北京方面向俄羅斯提供武器的後果。

普賴斯指出,預計美中官員在未來數週會有一連串對話及接觸,而華府官員認為,中國舉行全國人民代表大會在即,相信北京方面在之後數週都會忙於處理兩會事項。

原文網址: 美國務院:期待未來數週與中國有更多接觸 | 香港01 https://www.hk01.com/article/873176?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/873176/美國務院-期待未來數週與中國有更多接觸

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2023-3-3 07:35 發表

原來搞咁多嘢,好似我老友 Eddie 咁日叫夜叫口號,就係為咗可以係阿爺身上 R 更多嘅著數。  
真係好叻同身體好老實呀  

...
見親面就警告你呢樣果樣,擺明做show,  見黎把鬼

引用:

真係好叻同身體好老實呀  

...
所以你哋幾時開戰?

美狗咁L憎中國, 傾嚟托咩, 不如斷交啦, 係都要奶共.

引用:

真係好叻同身體好老實呀  

...
唔係話有非正式會面企係度接見布冧咩

躝開啦屋街

跪低就得la...即見

一早話左美國借氣球事件製造機會想搏中國注意,正如好似d女人想搏取男士眼球不斷響男仕身邊出現,但又要扮被動唔在乎

成日扭屎忽花吸引中國注意,阿爺根本唔蘇佢
想挖著數又擺姿態,食屎啦

國務卿布林肯(Antony Blinken)並沒有在出席二十國集團(G20)外長會議期間與中國外長秦剛會面

德國去跪王毅........你估布林肯G20唔想見秦剛咩, 係秦剛冇話見佢lor

好似犯民咁,又傾又砌?

幼稚!

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2023-3-3 08:50 發表

跪低就得la...即見
熱切期待與中國接觸,佢地真係好渴望向政權獻媚

引用:
原帖由 人品大爆發 於 2023-3-3 08:37 發表

所以你哋幾時開戰?
做乜開戰?孫子兵法呢啲西人都要學,唔會好似你咁........ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

上兵伐謀,其次伐交,其次伐兵,其下攻城

如果次次會面都只係警告你不好做咩, 不可以做咩, 應該用咩......不如不見......!

收皮啦

傾條 L 咩

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]