• 瀏覽: 21,436
  • 回覆: 65
+3
一段日本人妻遭家翁性騷擾的不倫影片,近日在網上熱傳,女事主在社交平台直播,與粉絲互動期間,其家翁竟當眾對其上下其手,踰矩行為不斷升級,踰矩行為不斷升級,索吻又胸襲,引來網民熱議,有眼利網民更指直播片隱藏這名媳婦的求救訊息。

有時真係服 咗日本仔, 娶老婆係俾自已定係老豆享用架, 
AV就出了大把片講呢D, 而家現實都係咁

呢D丈夫咁都由得老豆對看己妻子都毛手毛, 你日本仔係咪男人黎架??

自己老婆自己守護, 正常男人都同老豆來個六大封相啦, 
但而家要妻子在網上求救, 係咪咁呀

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1908948/即時-港聞-直播家翁連環鹹豬手-媳婦遭胸襲索吻-拍曖昧不倫片藏求救訊息-Juicy叮

av情節

呢個香港記者報導, 係咪香討友黎架, 

怎該手法咁熟口面0既, ?
明明講日本就去了話係港聞, 

但又同場加影一單好似香港人妻想出軌事件係度, 

係咪又想同日本護航, 香港都係咁啦嗰隻啦!

引用:
原帖由 soviso 於 2023-3-2 13:07 發表

av情節
都話左日本AV其實係寫實劇啦, , 係班友當係創作喎, 真係唔知日本的色情幾跨張
仲常日本係好地方, 要帶埋老婆及女想移民去嗰度
分分送老婆, 女去餵日本仔就發覺已遲了

日本大把老婆自下海,被老公迫佢下海又有,日常姐,就萛日本名星都有爆過幾單出黎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-3-2 13:10 發表

都話左日本AV其實係寫實劇啦, , 係班友當係創作喎, 真係唔知日本的色情幾跨張
仲常日本係好地方, 要帶埋老婆及女想移民去嗰度
分分送老婆, 女去餵日本仔就發覺已遲了
係某d人誇張化姐,成日話鄉下,佢地有親人係果邊咩,去旅行未去旅行囉,多L如

做日本女人, 明明以為同男友拍施兩情雙悅在交付終身, 套上金指環, 
怎知去到夫家, 原來仲要侍奉多隻老色魔

日本文化真係亂倫, 咁乸恐怖架

我好懷疑嫁了過去日本那姓林台灣妹有冇發生呢D事

日本係流行被集體中出的

星島成日都話網上熱傳,網上瘋傳,我就揾嚟揾去都揾唔到片😂

引用:
原帖由 soviso 於 2023-3-2 13:13 發表

係某d人誇張化姐,成日話鄉下,佢地有親人係果邊咩,去旅行未去旅行囉,多L如
根本就係
日本根本係包裝的垃圾國
所以謂温泉, 原來係半年先換一次的人地沖涼水
所以日本戀愛世紀, 原來好大機會係不專一愛定造愛文化
所謂日本禮貌, 可能背後插刀都大有人在

引用:
原帖由 beeli 於 2023-3-2 13:14 發表

星島成日都話網上熱傳,網上瘋傳,我就揾嚟揾去都揾唔到片😂
係日本色情網情站, 那些子媳都係呢類劇情
最後子媳都逃唔出老爺魔掌的片,,大把喎, 

呢D嘢, 日本而家都係見慣不怪了

AV大國人民果然已經上哂腦!

唔怪得班友仔咁鐘意返日本鄉下,原來可以一家親齊齊玩,真係諗起都爽YY

引用:
原帖由 哈哈鏡 於 2023-3-2 13:21 發表

唔怪得班友仔咁鐘意返日本鄉下,原來可以一家親齊齊玩,真係諗起都爽YY
班友仔做汁男就有份,有得睇冇得玩

有無做T字手勢

有冇片睇??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]