• 瀏覽: 23,576
  • 回覆: 161
+8
美國等西方國家近日多次指中國有意向俄羅斯供應致命武器用於烏克蘭戰場,英國傳媒周三(1日)披露美國政府正拉攏盟國支持在中國

美共無所不用其極,用盡下3濫邪惡卑鄙手段迫大6打仗,普世價值燈塔不外如是  

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20230302/bkn-20230302091629545-0302_00992_001.html

美國好驚大陸做得成和事佬, 不斷抹黑大陸賣武器比俄羅斯
最好笑話大陸接見白俄 

布林肯講下點樣唔使同各方傾又和到既方法先lor 

一直制裁緊啦!仲制乜裁。不如索性完全停止同中國做生意啦!睇下邊個死先。

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-3-2 12:00 發表

美國好驚大陸做得成和事佬, 不斷抹黑大陸賣武器比俄羅斯
最好笑話大陸接見白俄 

布林肯講下點樣唔使同各方傾又和到既方法先lor 
若果這次大6出手聯俄發圍,有機會打出頭,將勢力重新分佈

你果班隊友排緊隊要去北京喎🤣

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-3-2 12:02 發表

一直制裁緊啦!仲制乜裁。不如索性完全停止同中國做生意啦!睇下邊個死先。
只剩最後的金融制裁

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2023-3-2 12:05 發表

你果班隊友排緊隊要去北京喎🤣
不過,美共一出聲,果班隊友都會死狗

on99 
幾時有停過制裁?

世界各國元首,
陸續排隊造訪中國!
互惠互利多邊合作係大勢所趨!
你滷味搞埋啲抹黑玩兒,
只想保持自己獨大????
所謂老美盟友早已經睇清楚你損人不利己,
出賣盟友!!!
做美國敵人危險,做美國盟友係致命,
除加拿大,日本,英國侷住
其他你都傻!

協調冇所謂,只防之後串謀老屈中國

老美謀緊中國 害緊歐盟

定謀緊佢啲𡃁呢??

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-3-2 12:02 發表

最終想賴天文數字美債

引用:
原帖由 T2. 於 2023-3-2 11:55 發表

美國等西方國家近日多次指中國有意向俄羅斯供應致命武器用於烏克蘭戰場,英國傳媒周三(1日)披露美國政府正拉攏盟國支持在中國

美共無所不用其極,用盡下3濫邪 ...
世界唔亂就到美國自已亂,佢點會唔想盡方法丫

成日脅迫其他國家作選擇, 
可以咁玩法, 
所謂O既 7 票, 
體現O既咪又只係對美國 1 國有利O既選擇...

支持世界警察纖滅邪惡聯盟

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]