• 瀏覽: 7,414
  • 回覆: 48
成日擺出一副無辜樣,下台啦

引用:
原帖由 mawongching 於 2023-3-2 09:56 發表

貝鈞奇知唔知道為甚麽淨係得中國香港會播錯歌?
中華台北又唔會播錯義勇軍進行曲?
中國澳門又唔會播錯歌?
因為‘’願榮光歸香港‘’只得香港獨有,所以搜尋台灣同澳門時唔會錯。

互聯網供應商真係唔睬你

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2023-3-2 09:48 發表

再有港隊參與國際賽事後在播國歌時出錯,港協暨奧委會名譽副會長貝鈞奇表示,一錯再錯的原因是有不少賽事的主辦機構透過互聯網搜尋參賽隊伍的國歌,而互聯網搜尋器將不正確的歌曲放在較前位置,令到事件出錯。他表示,政府有責任再與互聯網供應商交涉,將正確的國歌置頂。 貝鈞奇在本台節目《千禧年代》提到,隊伍到海外出...

吊, 你地唔係有“工具包”同主辮機構對咩 ? 你哋有冇同對方對過架 ?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-3-2 10:03 發表

抽幕後黑手出黎先有用
現今世代,香港欠精英已是眾所皆知的事,不會有人查到了,華探長也過咗身,更唔識查。。。。

引用:

再有港隊參與國際賽事後在播國歌時出錯,港協暨奧委會名譽副會長貝鈞奇表示,一錯再錯的原因是有不少賽事的主辦機構透過互聯網搜尋參賽隊伍的國歌,而互聯網搜尋器將不正確的歌曲放在較前位置,令到事件出錯。他表示,政府有責任再與互聯網供應商交涉,將正確的國歌置頂。 貝鈞奇在本台節目《千禧年代》提到,隊伍到海外出...

🤔都係果句…去.gov/.cn官網下載…唔好去.com下載

主辦單位唔識分.gov/.cn同.com?

引用:
原帖由 cyberport555 於 2023-3-2 11:11 發表

貝鈞奇應該辭職,互聯網供應商有何責任,根本是內外部都有細作,不從根源追蹤反而捨鑊給互聯網的供應商。
支持貝鈞奇辭職.

唔係話由香港唔知邊樹提供比果D比賽主辦單位咩?

將所有野賴哂互聯網供應商就當無事? 點解唔派人去會場mon實播歌程序?

戇膠。唔係應該係參賽隊伍提供國歌聲帶俾大會架咩?以前未有internet都係咁做,點解有得上網就本末倒置上網搵唔係官方嘅聲帶。
就當你上網搵,港隊有責任同主辦單位核實,所以根本就係香港班運動員有問題

問題根本唔係互聯網度,若果香港隊已經交左正確國歌,點解仲會去互聯網搵國歌呢?貝鈞奇故意引渡事件去錯誤方向,其實我覺得貝鈞奇呢個人先有問題

引用:

第一個炒左你先呀貝均奇!

港協未能捍衛國歌尊嚴,建議國安應調查下港協可能需要。

總之就係政府嘅錯🤭社會嘅錯🤭自己冇錯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]