• 瀏覽: 8,162
  • 回覆: 53
行政長官李家超宣布,明日起全面取消口罩令,包括戶外、室內及公共交通工具戴口罩的要求。

口罩冇人要

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/李家超宣布口罩令明日起全面取消-013800034.html

終於解放了。

yeah!
不過我會繼續戴口罩出街

全東南亞最後!仲認屎認屁

之前戴咗可以俾入,但系不舒服。唔戴唔安全,仲唔俾入。終于可以唔戴俾入啦

引用:
原帖由 三級警司 於 2023-2-28 09:58 發表

行政長官李家超宣布,明日起全面取消口罩令,包括戶外、室內及公共交通工具戴口罩的要求。

口罩冇人要

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/李家超宣布口罩令明日起全面取消-013800034.html
請問大家會好聽政府話咁唔戴口罩,定係抗爭到底佢話唔戴我就偏偏要戴

口罩大跌價

疫N今早被就地正法 
純膏、牙膏 熱賣!!

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2023-2-28 10:09 發表

請問大家會好聽政府話咁唔戴口罩,定係抗爭到底佢話唔戴我就偏偏要戴
我今朝睇咗幾個討論區
好難得會見到黃人同藍人同一口徑
黃果邊就叫人鍾意就戴到入土果刻
藍果邊就唔洗講啦,只要係政府講嘅就好架啦

真係大同,黃藍一家親  
真係做到 : 2023年,仲分黃藍???  

超哥,好嘢

引用:
原帖由 Parkwood 於 2023-2-28 11:21 發表

我今朝睇咗幾個討論區
好難得會見到黃人同藍人同一口徑
黃果邊就叫人鍾意就戴到入土果刻
藍果邊就唔洗講啦,只要係政府講嘅就好架啦

真係大同,黃藍一家親  
真係做到 : 2023年,仲分黃藍???  

超哥,好嘢
其實而家仲邊有黃人,個個都做晒乖仔乖女奉公守法,最多都係上網鬧兩句啫,政府唔俾佢地上街抗爭佢地就唔做,呢啲邊算黃啫🤣

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2023-2-28 12:52 發表

其實而家仲邊有黃人,個個都做晒乖仔乖女奉公守法,最多都係上網鬧兩句啫,政府唔俾佢地上街抗爭佢地就唔做,呢啲邊算黃啫🤣
以香討嚟講
唔盲撐政府已經係黃啦  
仲要鬧下政府???
咁仲唔係深黃???? 

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2023-2-28 10:05 發表

yeah!
不過我會繼續戴口罩出街
我都會繼續戴
一定要提防啲播毒狂徒

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-28 12:57 發表

我都會繼續戴
一定要提防啲播毒狂徒
淨係搭公共交通工具都仲有人係咁咳, 我自己就會繼續帶, 橫掂屋企仲有幾盒, 好過嘥。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-2-28 13:04 發表

淨係搭公共交通工具都仲有人係咁咳, 我自己就會繼續帶, 橫掂屋企仲有幾盒, 好過嘥。
認真
我都係咁諗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]