• 瀏覽: 14,373
  • 回覆: 63
+3
美國民意調查機構「拉斯穆森報告」上周五(24日)最新民調指,美國民眾對烏克蘭戰勝俄羅斯失去信心。數據顯示,去年12月認為...

政府失民心,上下官員又貪,點同俄佬打

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20230226/mobile/bkn-20230226144001147-0226_00992_001.html

呢 d 調查有乜意思??

唔係喎,睇新聞啊手撕雞好老定話今年係勝利之年架喎?唔通老吹?

引用:
原帖由 剎華 於 2023-2-26 17:23 發表

唔係喎,睇新聞啊手撕雞好老定話今年係勝利之年架喎?唔通老吹?
面對現實,有幾多個男丁做代理人炮灰?

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2023-2-26 17:27 發表

面對現實,有幾多個男丁做代理人炮灰?
知我就唔問啦-.-就係唔知手撕雞咩料先問下~~

支持烏克蘭就買一本吧!  

你老美都唔肯派兵去烏克蘭幫手,只係供應過期武器,烏克蘭想獲勝,難矣

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2023-2-26 17:42 發表

你老美都唔肯派兵去烏克蘭幫手,只係供應過期武器,烏克蘭想獲勝,難矣
唔好講笑,叫尾軍同俄佬打

最大問題係美國人民捱窮捱苦,
拜登卻將人民血汗錢一車一車咁運去烏克蘭,
連美國人都不能享用的退休金,
卻幫烏克蘭成立全民退保,
你認為美國人會甘心?

係羅,點解唔派美軍,做縮頭龜。。。哈!😆

唔係真有人認為烏會贏下話???

引用:
原帖由 s336990 於 2023-2-27 06:35 發表

唔係真有人認為烏會贏下話???
烏軍燈神 hfceddie 買重烏軍贏
可惜烏軍就係咁俾佢燈死

代理人想唔玩,美國自己落場?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-27 06:50 發表

可惜烏軍就係咁俾佢燈死
條eddie上年3月尾話俄軍得返3日糧,依家差一個月都足一年,真係笑L死人

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-27 06:50 發表

可惜烏軍就係咁俾佢燈死
價格=價值

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]