• 瀏覽: 4,410
  • 回覆: 27
日媒2月25日引述多名台灣官員稱台灣總統蔡英文已決定8月前訪問美國後,台外交部回應稱,這些說法或報道都屬揣測且與事實不符。根據日本產經新聞,

公費遊台係歐美班政客既專利。
蔡省長想禮尚往來?
美帝有咩 jetso 先?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/871209/日媒-蔡英文決定8月前訪問美國

述職嗎?

著草才是真!

不論真假這樣的訊息都是想激嬲中國,然後又可以炒作一番!

台灣網友問:菜英文去美國帶唔帶讀稿機?
佢年紀唔算大,不過近年證明,冇讀稿機就唔係幾識公開講嘢。咁遠去到美國,獻醜就唔好啦。 

弄虛作假。

本質上同戲子佬要加入北約一樣,一個迫俄羅斯開戰另一個迫中國開戰。如果消息是真的,那麼蔡陰魂不單是徹頭徹尾的漢奸,更是呆灣百姓的千古罪人!

最近台灣省級高官同咪國頻繁接洽,應該真係推動緊「毀滅台灣計劃」

條八婆諗住去咗唔返

English 搵日媒試水溫

引用:
原帖由 starr 於 2023-2-25 16:38 發表

最近台灣省級高官同咪國頻繁接洽,應該真係推動緊「毀滅台灣計劃」
台積電去美國已開始左

呆灣全民掛住渲淫,蔡婆婆做乜,全霉知條鐵咩

提示: 違規內容已被屏蔽
我心底最不想講的說話現在迫不得已也要講出嚟!!! 高人前兩星期跟我家人説今年中約7,8月左右會有大事發生!!!我家人追問是什麼事!!!她肯定地回答是「戰爭」!!!

蔡英文!!!不要迫人太甚!!!否則自食惡果!!!後果自負!!!將2300萬台灣人安危置之不理!!!戰爭隨時一觸即發!!!去尾國親隻衣冠禽獸!!!仆街説到出口隨時把呆灣毀滅!!!還是要去做哈巴狗獻世!!! 戰爭只是一步之距!!!高人指明是今年中吖!!!7,8月吖!!! 

不信我也要信高人!!!

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-2-25 16:20 發表

日媒2月25日引述多名台灣官員稱台灣總統蔡英文已決定8月前訪問美國後,台外交部回應稱,這些說法或報道都屬揣測且與事實不符。根據日本產經新聞,

去美國做財神派錢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]