• 瀏覽: 2,662
  • 回覆: 16
德國傳媒報道,一間中國公司正與俄羅斯軍方接洽,準備提供100架可攜帶50公斤彈頭的自殺式無人機,並會協助俄方自行生產。中方稱沒聽過有關消息,重申中方立場是勸和促談。...

美國條德國狗又接柯打害自己德國人民

新聞來源連結:
https://news.tvb.com/tc/greaterchina/63f8c16e4cbd75230cc59550/兩岸-德媒指中國公司向俄軍出售可攜彈頭自殺式無人機北京稱不知情

一買一賣,真又好假又好,中方都唔妥美歐提供武器支援烏黑爛,阻礙和談。還有老美賣軍火比呆奸,點計。

引用:
原帖由 gogoaway 於 2023-2-25 00:47 發表

一買一賣,真又好假又好,中方都唔妥美歐提供武器支援烏黑爛,阻礙和談。還有老美賣軍火比呆奸,點計。
自稱有上帝授權,美國帝國主義新殖民經濟掠奪就係世界秩序

人渣美國向納烏供應大量武器又為甚麼呢

無人機正確嚟講唔算武器,人哋買嚟點用,賣方可以唔理!

俄羅斯能堅持到咁耐,就係因為背後有中國,D鬼佬真係蠢,無底深潭。。。🤭

德和烏一樣已經被納粹從多年選舉中佔有
像拜登奪位咁🤗

私人公司,
又不是國營企業,
自由經濟,
北京不會管。

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2023-2-25 10:42 發表

無人機正確嚟講唔算武器,人哋買嚟點用,賣方可以唔理!
正解!
就算買方保證係民用,其實攞去攜帶彈頭,賣方點知?
所以賣方理買嚟點用根本係多餘嘅。
如果賣方係軍工廠咁就唔同,不過報道中嘅中國公司應該係民營公司。

中國沒義務配合北約對俄羅斯進行制裁
亦沒有像北約那樣為俄烏衝突供應武器
中俄進行正常商業貿易有甚麼問題?

引用:
原帖由 tam_n 於 2023-2-25 11:45 發表

正解!
就算買方保證係民用,其實攞去攜帶彈頭,賣方點知?
所以賣方理買嚟點用根本係多餘嘅。
如果賣方係軍工廠咁就唔同,不過報道中嘅中國公司應該係民營公司。
咪係!零件自由組合,組合成乜嘢,供應商管唔到。

屌你50公斤唔撚俾人買來送淘寶、美團架?

你買把西瓜刀話用嚟切西瓜,但最終拎去劈友,唔通又話賣家唔啱囉噃

老美容許國人買槍自衛,但有人攞去亂槍殺人,德媒有無出過聲

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2023-2-25 00:37 發表

德國傳媒報道,一間中國公司正與俄羅斯軍方接洽,準備提供100架可攜帶50公斤彈頭的自殺式無人機,並會協助俄方自行生產。中方稱沒聽過有關消息,重申中方立場是勸和促談。...

白鴿都得啦!任你講。

引用:
原帖由 tinnit 於 2023-2-25 01:28 發表

人渣美國向納烏供應大量武器又為甚麼呢
發死人財

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]