• 瀏覽: 18,951
  • 回覆: 108
+3
@siutatbo @farm1615 @dtw 陰功囉
以後叫G, 沖涼一定要鴛鴦浴

唔係就慘

今日(23日)下午1時16分,一名男子在荃灣川龍街街頭,被一名流鶯兜搭進行性交易,繼而登上85號一單位,兩人步進單位後,女子要求事主先行寬衣沐浴,期間偷取男子除下放在單位內一條約值4.5萬港元的金頸鏈。

急色男約10分鐘後步出浴室,發現單位內空無一人金頸鏈不翼而飛,立即走落街頭找尋涉事女子,惟遍尋不果遂報案求助。
@C皇
新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0223_00822_001.html

我愛扭紋
沐浴啫,唔駛除左條金鍊啊?
真係引人犯罪既

點解要除下金頸鏈??金唔濕得水??

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-2-23 15:57 發表

可能濕水會甩色

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-23 15:56 發表

真係引人犯罪既
流鶯做足七日都搵唔到咁多

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-23 15:56 發表

真係引人犯罪既
可能係新買

實拉到,走得去邊

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2023-2-23 16:26 發表

實拉到,走得去邊
如果係北嫂, 即刻搭皇崗車走人

隻北姑走左, 咁間房係邊個架??

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-2-23 15:57 發表

今次真係無鏈用

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2023-2-23 16:37 發表

今次真係無鏈用
仲要係人都知佢叫雞添

"急色男約10分鐘後步出浴室,發現單位內空無一人金頸鏈不翼而飛"

如是真相, 咁蠢當買個教訓 ^^

引用:
原帖由 ccgbbs 於 2023-2-23 16:44 發表

"急色男約10分鐘後步出浴室,發現單位內空無一人金頸鏈不翼而飛"

如是真相, 咁蠢當買個教訓 ^^
錢又比左, 金鐽又冇埋, 連火都出唔到

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2023-2-23 15:53 發表

@siutatbo @farm1615 @dtw 陰功囉
以後叫G, 沖涼一定要鴛鴦浴

唔係就慘

銀包更係跟身沖涼啦

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2023-2-23 16:47 發表

錢又比左, 金鐽又冇埋, 連火都出唔到
擒日先見有一單, 唔見錶, 今日又一單, 金鏈 ^^

以前有單趣聞, 叫雞唔見錶, 怕老婆知道, 報警話俾人打劫, 點知警察睇閉路, 都無佢所講的情景 ~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]