• 瀏覽: 1,690
  • 回覆: 14
+2
俄羅斯2022年2月24日開始入侵烏克蘭,戰事已持續接近一年。美國總統拜登(Joe Biden)2月20日突然到訪烏克蘭首都基輔,並宣布美國會再向烏克蘭提供

敗燈親身去, 想停戰都難啦!

狗主親身去探隻狗, 叫佢唔打死唔好停呀!!

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/869245/俄烏戰爭一周年-拜登突訪烏克蘭-再提供5億美元軍事援助

見中國可能會詢眾要求,德高望重地出面去解決呢個全球危機!

痴呆敗燈,匆匆忙忙癩晒屎都要親身死去破壞啦!!

佢仲識乜嘢呀?!!

俄佬吾墁慢好玩叻la. 速速解決烏黑

打個廿蚊雞波波都用兩球幾, 咁梗係要掟多D 比納粹司機啦.

老美總統點解唔去戰場前線震懾俄軍,戰應會有突破發展,握手做秀何用。

引用:
原帖由 阿乜水 於 2023-2-20 19:22 發表

打個廿蚊雞波波都用兩球幾, 咁梗係要掟多D 比納粹司機啦.
唔係咁,點申請幾千幾萬億國防預算,去益幕後軍工老細呀?!!

美式民主?!!心照啦!!

美國人真係好仆街,印錢岀嚟攞烏克蘭人條命

俄軍超音速導彈有目標了

引用:
原帖由 Retired2019 於 2023-2-20 19:29 發表

美國人真係好仆街,印錢岀嚟攞烏克蘭人條命
印錢去攞烏人命,但土以其等錢救命

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2023-2-20 19:32 發表

印錢去攞烏人命,但土以其等錢救命
意圖好明顯 ;
一定要戰事程度升級!
一定要歐洲無法甩身!
一定要攪死德國!
想重複推倒蘇聯策略,推倒俄羅斯!
唔俾中國成功解決全球危機,確定準世界一哥地位!

引用:
原帖由 CallMeKSM 於 2023-2-20 19:43 發表

意圖好明顯 ;
一定要戰事程度升級!
一定要歐洲無法甩身!
一定要攪死德國!
想重複推倒蘇聯策略,推倒俄羅斯!
唔俾中國成功解決全球危機,確定準世界一哥地位!
講真,我地呢d政治白痴人士都知發生咩事,難道各國總統會唔知,不過無計成班歐豬好似中晒降頭甘

鬼鬼崇崇,像小偷??超級大角總桶喎,眞丟面………

俄羅斯一定用核彈

引用:
原帖由 heyworld 於 2023-2-20 20:12 發表

鬼鬼崇崇,像小偷??超級大角總桶喎,眞丟面………
Youtube上都不時流出,敗燈見外賓期間,失禁標晒屎尿臭氣薰天!

又唔認得人、又唔記得講緊咩、又即埸斷片問人呢度係邊度......

美式民主制度就係只需要有傀儡做腫桶!幕後商家同猶太人打莊!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]