• 瀏覽: 11,974
  • 回覆: 84
+2
酒吧男拳手涉於下班後,將女同事拉至沙發床上強姦,完事後更稱:「你咁唔想,我就𠵱家畀你走。」女方事後因怕被男友嫌「污糟」而提分手,終揭發被姦

呢個係咩世界呀,比人強姦緊最重要原來唔係反抗而係要清楚記得個過程,唔通要用紙筆記低先得咩

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/869139?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

女仔自己唔配合,在清醒下好難得手。

當刑事案件,控方口供及案情古𩆜精怪,吾太合邏輯就容易脫罪!

引用:
原帖由 被打壓的小網民 於 2023-2-20 17:42 發表

酒吧男拳手涉於下班後,將女同事拉至沙發床上強姦,完事後更稱:「你咁唔想,我就𠵱家畀你走。」女方事後因怕被男友嫌「污糟」而提分手,終揭發被姦

呢個係咩世界呀,比人強姦緊最重要原來唔係 ...
被告執到

又飲又拎

ME TOO 應該全部都告唔入。

呢單嘢都古靈精怪!

引用:
原帖由 被打壓的小網民 於 2023-2-20 17:42 發表

呢個係咩世界呀,比人強姦緊最重要原來唔係 ...
要老強不是暴力打到條女豬頭就犯就係呃呃氹氹半推半就,條女死夾唔張腿或手腳狂踢根本就唔可能成事,呢單野似係玩完嫌蝕底老閪反咬未遂提告🙄

賠嬸圓質素真係好影響裁判結果

引用:
原帖由 雲啤 於 2023-2-20 19:26 發表

要老強不是暴力打到條女豬頭就犯就係呃呃氹氹半推半就,條女死夾唔張腿或手腳狂踢根本就唔可能成事,呢單野似係玩完嫌蝕底老閪反咬未遂提告🙄
強姦過程係點同條女反抗咗幾耐,強姦昨幾耐被告射精新聞無報道,所以好難評論

引用:
原帖由 被打壓的小網民 於 2023-2-20 21:03 發表

強姦過程係點同條女反抗咗幾耐,強姦昨幾耐被告射精新聞無報道,所以好難評論
疑點利益歸與被告,總之相信陪審團一致意見。

有親陪審團都會放心強姦犯

我而家明白香港天使被輪都唔去告,因為有陪審團就唔洗止意告得入!

我唔明怎解這些案,有專業法官唔可以主理,要揾班可能日在老蘭蒲的不專業做決定!

引用:
原帖由 雲啤 於 2023-2-20 19:26 發表

經驗之談

執左人一Q,無事要劏雞還神

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]