• 瀏覽: 27,150
  • 回覆: 295
  • 追帖: 1
+11
【移民英國/須知】移民在外一定要注意安全!有移民英國的港女於網上發文,指日前其親友於曼徹斯特(Manchester)薩爾福德(Salford)1天內連遇2次

移英港人小心

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/868 ... utm_medium=referral

fake newsUK is peace 

最緊要唔好返黎,移左民就係天堂,為下一代好呀!
外國咩都好,香港咩都唔好。

最緊要可以呼吸到民主自由的空氣

引用:
原帖由 kklkenny 於 2023-2-20 08:59 發表

【移民英國/須知】移民在外一定要注意安全!有移民英國的港女於網上發文,指日前其親友於曼徹斯特(Manchester)薩爾福德(Salford)1天內連遇2次

假新聞 要移民的YC千企冇信呀!搶單車,搶手機咁低莊的事香港都冇人會搶啦!英國咁好有咩可能會有呀?

唔係eddie講嘅
我唔會信

呢D係經濟平衡,只有民主公平國家先至有,真係好幸福,羨慕死人

引用:
原帖由 kklkenny 於 2023-2-20 08:59 發表

成個歐洲都治安差架啦

引用:
原帖由 BIBIJI 於 2023-2-20 09:13 發表

成個歐洲都治安差架啦
嬰割童黨當道有啲童黨大個咗會變賊

其實啲 仆X移英 黃💩曱 講嗰邊淨安差 極度雙重標準   佢哋唔會反思2019 係X港  做過啲乜X仲衰嘅嘢   🥱

自由搶掠,夠晒自由

唔知點解, D 黃人去到邊, D 治安就差到邊。。。。
如果D 黃人去左火星, 可能會比火星人打劫

黃畜話又係大6人扮白人行劫啦,白人品格高尚永遠唔做壊事既🤭

有冇大聲講自己係 new British people或 bnoer

引用:

假新聞,一定係香港政府做假新聞。挽留人才不要移民。

主題標籤 #移民
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]