• 瀏覽: 24,002
  • 回覆: 218
  • 追帖: 1
+2
有好多PK 人叫唔好派DLLM 你可以唔收

先減少立法會議會80天暑假

派5萬一次過

引用:
原帖由 ckwarthur 於 2023-2-19 19:59 發表

民主黨開自己戶口派錢啦!
幫地慘霸權

民主黨只叫派15000,害死市民。要派就起碼叫派100000。😡

引用:
原帖由 ke2011 於 2023-2-19 08:04 PM 發表

先減少立法會議會80天暑假
哈……哈

引用:
原帖由 封無可封 於 2023-2-19 18:43 發表

聞屎黨班廢柴一無是處
正係識鳩up!講Don9市民鐘意聽慨野!

每人派個公屋單位啦。

引用:
原帖由 世界真虛假T 於 2023-2-19 19:30 發表

香討好多on9仔扮清高話唔要,咁唔該你地即刻捐哂出去貼收據上黎,口話唔要又拎d錢去買野,正L樣
到時唔去拎就得

但事實上咪又.............

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2023-2-19 19:10 發表

唔派錢都得, 但政府要立法阻止加價 , 每年政府帶頭加價, 長遠落去年年加價物價上升, 要幾多錢退休金先可以過得世, 生意人每年借啲意加價 經濟好加價 經濟差加價 總之一年加一次, 都唔知邊個仆佳冚加產 發明香港每年要加價, 做香港人真係好辛苦 對未來充滿擔憂

護老院好似老撚鳳 每年加價一次 每個月$1000, 現在一張床位1萬6千蚊
問題在花幾十億稅人錢流入九間大學教獸褲袋度,冇乜研發都算啦,教出嚟係詐騙犯及暴力份子。

引用:
原帖由 fb66b28b4883ba 於 2023-2-19 19:11 發表

現在派唔派都無分別,派了最多是堅左十幾餐米飯錢,但之後無良餐廳又加1成,D野縮1成之後生活更差,作性投資市民生活有直接關係項目上好過,現在D生果和蔬菜都貴到7彩,生菜都買成十幾蚊是否生產鏈出現問題.
生菜都買成十幾蚊係供應原因

民主黨辦簽名運動促派15,000元

唔使發夢咯 

需要求選票嘅梗係話要派啦 

政府都唔聽你講!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]