• 瀏覽: 5,642
  • 回覆: 36
全世界邊個天太台冇放 Radiosonde

香港天文台都有放 氣象氣球

引用:
原帖由 motivate 於 2023-2-18 21:25 發表

聯合國世界氣象組織表示,氣象氣球在龐大而複雜的全球觀測系統中,發揮重要作用,為氣候監測和預報提供重要信息。 聯合國網站刊載世界氣象組織的文章指出,全球每天有約1000個裝有無線電探測儀的氣象氣球,收集觀測信息,包括數據及實時信息輸入等,屬龐大而複雜的全球觀測系統中的一部分。

我一值就當國際大笑話嚟笑9佢滷味
嘻嘻哈哈
用戰機導彈打個氣象波波仔落嚟國際大笑話

@hfceddie 見你老哥幾個貼幫美國佬講氣球講得咁精彩🤭
不如都係呢到講幾句比大家見識呀!🙏

引用:
原帖由 motivate 於 2023-2-18 21:35 發表

現在紐約時報 才說這些話
有什麼用!!
笑料已經鑄成了!!

因為佢都覺得自己好ON鳩
說謊中大話中都係呃鳩自己

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2023-2-18 21:43 發表

@hfceddie 見你老哥幾個貼幫美國佬講氣球講得咁精彩🤭
牠受僱

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2023-2-18 21:43 發表

佢已經醜到極點,點敢再回呀!🤭

引用:
原帖由 kklkenny 於 2023-2-18 21:31 發表

我一值就當國際大笑話嚟笑9佢滷味
嘻嘻哈哈
用戰機導彈打個氣象波波仔落嚟國際大笑話
用戰機導彈打個氣象波波,係笑話。
(起碼)有一次打唔中,係更大嘅笑話。

尾國係超級英雄 做乜都啱 聯合國收嗲

引用:
原帖由 motivate 於 2023-2-18 21:25 發表

聯合國世界氣象組織表示,氣象氣球在龐大而複雜的全球觀測系統中,發揮重要作用,為氣候監測和預報提供重要信息。 聯合國網站刊載世界氣象組織的文章指出,全球每天有約1000個裝有無線電探測儀的氣象氣球,收集觀測信息,包括數據及實時信息輸入等,屬龐大而複雜的全球觀測系統中的一部分。

x2

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]