• 瀏覽: 23,600
  • 回覆: 222
+37
可能搞到滅國

引用:
原帖由 audia 於 2023-2-18 20:22 發表

準備收復克里米亞!俄羅斯有難😂
https://youtu.be/I7FQgT45pGY
https://youtu.be/-Ds9JcrudbQ
美共造假 

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-18 20:26 發表

美共造假 
打完俄國制裁中國。唔洗急 好快到😂

割地都無用
司機割自己個人頭
一定和平停火

引用:
原帖由 audia 於 2023-2-18 20:27 發表

打完俄國制裁中國。唔洗急 好快到😂
美共罪行罄竹難書 電話簿咁厚  

從澤連斯基個人立場一定唔會割地求和,割地求和之後一定比國民屌死甚至殺死,繼續作戰對佢個人最有利,武器美國同北約提供,死嘅只係士乒又唔係自己

情況同日本未食彈前唔肯投降差唔多。

引用:
原帖由 ep905 於 2023-2-18 20:29 發表

從澤連斯基個人立場一定唔會割地求和,割地求和之後一定比國民屌死甚至殺死,繼續作戰對佢個人最有利,武器美國同北約提供,死嘅只係士乒又唔係自己
咁俄羅斯咪仲笨7?死又死多過烏克蘭,遲啲仲要嘔返克里米亞出嚟……🔥

攞到戰機後,烏克蘭飛去莫斯科轟炸。拉哂北約落水,迫全部北約國家打俄羅斯....
莫斯科一個打咁多國家,打嬴既機會唔大。咁烏克蘭就唔洗割地,甚至可以要求賠償.........
我覺得烏克蘭會咁做....

演員自己上陣,我贊助2把牛肉刀比佢!
今日烏黑爛,明曰呆灣儍仔!

附件

Screenshot_20230217_111356_com.huawei.photos.jpg(174.66 KB)

Screenshot_20230217_111321_com.huawei.photos.jpg(258.13 KB)

引用:
原帖由 audia 於 2023-2-18 20:31 發表

咁俄羅斯咪仲笨7?死又死多過烏克蘭,遲啲仲要嘔返克里米亞出嚟……🔥
司機係猶太人,話之你斯拉夫民族自己打餐死!最好出埋核彈添,佢隨時可以流亡去美國,到時關人嗰關!

引用:
原帖由 lpj88 於 2023-2-18 19:31 發表

唔割地求和, 恐怕跪地求饒.
可能烏仔最後畀歐盟瓜分

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2023-2-18 19:42 發表

我相信烏黑蘭
必定同中國人民一樣
取得抗戰最終勝利
打敗侵略者
要等到國共合作先得。。  

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2023-2-18 19:40 發表

日本侵華
中國也沒有割地求和
而且取得最後勝利
中國也沒有割地求和 
中華民國嘅執政黨國民黨係冇割地求和,但叛軍盧布黨想同 partner 大日本皇軍三分天下呢
而「取得最後勝利」主要就係因為又係做「炸兩」嘅美帝

受難既只係烏克蘭平民又,小丑司機話之你繼續打.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]