• 瀏覽: 7,694
  • 回覆: 52
+3
「35+初選」案件,16人否認《港區國安法》串謀顛覆國家政權罪,審訊今(16日)踏入第九天,控方證人區諾軒繼續作供。區諾軒供稱,除了關於否決預算案的初選條款字眼,協調會議上亦有人質疑泛民「行禮如儀」。庭上亦透露,區諾軒於2021年9月、即被起訴逾半年後已協助警方。

嘩.......1早就協助驚慌......果然係手joke

新聞來源連結:
https://m.mingpao.com/ins/港聞/article/20230216/s00001/1676527324942/初選案-區諾軒自前年9月起已協助警方-靠警助閱趙家賢whatsapp紀錄

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-16 16:22 發表

「35+初選」案件,16人否認《港區國安法》串謀顛覆國家政權罪,審訊今(16日)踏入第九天,控方證人區諾軒繼續作供。區諾軒供稱,除了關於否決預算案的初選條款字眼,協調會議上亦有人質疑泛民「行禮如儀」。庭上亦透露,區諾軒於2021年9月、即被起訴逾半年後已協助警方。

搶閘向政權賣乖表忠,合作愉快,果然識時務者
一早識諗乖乖地咪搞咁多分裂國家既野,榮華富貴享之不盡都有佢份啦

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-16 16:26 發表

一早識諗乖乖地咪搞咁多分裂國家既野,榮華富貴享之不盡都有佢份啦
1起訴後, 就即刻協助......果然係手joke
割蓆割得快....唔係有排捱

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-16 16:28 發表

1起訴後, 就即刻協助......果然係手joke
割蓆割得快....唔係有排捱
唔知班曱甴會否同區諾軒割蓆呢
班曱甴明明話核爆都唔割個喎,而家都無核爆咁勁

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-16 16:30 發表

唔知班曱甴會否同區諾軒割蓆呢
班曱甴明明話核爆都唔割個喎,而家都無核爆咁勁
曱甴會否同區諾軒割蓆<===區生1早割左, 曱甴家下割唔割有咩用/意義????
e.g. 你條女飛你, 你之後先話係你飛佢...........只係拿返jar沙 only

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-16 16:22 發表

手足相殘...因為個首腦係思覺失調...

真係篤得快好世界,黃友識做啦

嘩,條友咁幫得手,如果成功入罪其他手Joke,應該大幅度減刑,最好緩刑即時釋放,咁蝗屍界肯定炸鍋,到時好睇過戲

又話擋子彈
又話煲底見
原來一早已經25

篤灰保平安以後叫佢25軒

引用:
原帖由 wingaman 於 2023-2-16 17:16 發表

嘩,條友咁幫得手,如果成功入罪其他手Joke,應該大幅度減刑,最好緩刑即時釋放,咁蝗屍界肯定炸鍋,到時好睇過戲
又話核爆都唔割,無理由因為篤灰保平安咁小事就同區割既

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-16 17:25 發表

又話核爆都唔割,無理由因為篤灰保平安咁小事就同區割既
手足會唔會去私了個25仔架

果然係識玩之人,見風駛舵~~高手中的高手~~

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-16 16:26 發表

人哋係一早已經諗住為國家貢獻,深入虎穴做呢個無間道,好高風險㗎!

主題標籤 #區諾軒
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]