• 瀏覽: 12,267
  • 回覆: 62
美國太空探索技術公司(SpaceX)限制烏克蘭軍方用星鏈(Starlink)衛星服務來控制無人機。SpaceX創辦人馬斯克(Elon Musk)2月13日回應指,公司不

馬仔可能收到料,迫人太甚會導至俄佬用核武

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/867547/spacex限制烏克蘭用-星鏈-elon-musk-防止第三次世界大戰

之前美國政府迫馬斯克為烏克蘭提供服務,宜家唔提供,應該係美國政府想縮啦。

引用:
原帖由 eliskw 於 2023-2-15 17:55 發表

之前美國政府迫馬斯克為烏克蘭提供服務,宜家唔提供,應該係美國政府想縮啦。
所見略同

哈哈~早話烏克蘭政府係邪惡組織成員😂🤣
納粹軍佔領的老千政苦

錯啦,星鏈本身話唔會軍事化,而家咁講,係因為氣球事件,怕撚左比中國射佢落來。

俄毛一放風話打擊老美星鏈; Elon Musk即時鳩縮!

納粹甴連真係神憎鬼厭過街老鼠黎既 
唔知烏軍燈神 @hfceddie 有咩睇法?

馬屎黑收到風?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-15 18:21 發表

納粹甴連真係神憎鬼厭過街老鼠黎既 
唔知烏軍燈神 @hfceddie 有咩睇法?
隻冚家剷老曱而家祗敢響自己出嘅帖先敢自問自答!我諗鄉士百份之九十九反對言論嘅版友已被拉黒

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-15 17:53 發表

美國太空探索技術公司(SpaceX)限制烏克蘭軍方用星鏈(Starlink)衛星服務來控制無人機。SpaceX創辦人馬斯克(Elon Musk)2月13日回應指,公司不

用完即棄?

引用:
原帖由 wtf_name 於 2023-2-15 18:05 發表

錯啦,星鏈本身話唔會軍事化,而家咁講,係因為氣球事件,怕撚左比中國射佢落來。
係你先信,背後無美國軍方/政府。
你射衛星上去,唔駛經政府?

引用:
原帖由 u23dom 於 2023-2-15 18:17 發表

俄毛一放風話打擊老美星鏈; Elon Musk即時鳩縮!
俄國呢次主力正規軍落場,遇神殺神,格殺勿論!

引用:
原帖由 eliskw 於 2023-2-15 17:55 發表

成班傻佬閱讀困難
上面講係限制烏克蘭軍方用星鏈(Starlink)衛星服務來控制無人機。
同星鏈有冇為美國政府提供資訊轉交烏克蘭軍方是兩回事

寛頻變56k,都上到網嘅,以前月56k modem咪又係咁用

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]