• 瀏覽: 14,141
  • 回覆: 92
  • 追帖: 1
+2
印度稅務部門突擊搜查英國廣播公司BBC位於新德里和孟買的辦事處。 報道說,警方封鎖BBC位於新德里的辦公室,禁止職員進出,並沒收員工的的電話。BBC表示,正與印度當局充份合作,希望盡快解決問題。 BBC最近一齣有關印度總理莫迪的紀錄片,探討2002年印度發生造成至少1000人死亡的騷亂,質疑當時擔任...

今鋪撐印度佬,歐美敢唔敢出聲?

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1687860-20230214.htm?spTabChangeable=0

BBC“假新聞工廠”

記協關注左未??

支持三哥嚴懲BBC😂

英國海軍去左邊

英國個印度裔首相有無咩要回應下

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2023-2-14 19:33 發表

英國個印度裔首相有無咩要回應下
英國印度係全球最大民主國家, 印度稅務部上門抄BBC水錶  肯定係BBC在當地逃稅

引用:
原帖由 XXXXXXXXXX 於 2023-2-14 19:22 發表

支持三哥嚴懲BBC😂
抄家封門啦 BBC居然夠膽污衊三哥 三哥不是吃素的

利君雅呢?你家鄉喎!有無野想講?

查佢查佢

睇戲食花生

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2023-2-14 19:47 發表

利君雅呢?你家鄉喎!有無野想講?
佢家鄉係印度死對頭巴基斯坦   大家崇拜唔同嘅神 而家BBC就話印度對巴基斯坦信嘅神不敬 對印度回教徒趕盡殺絕

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-2-14 19:52 發表

佢家鄉係印度死對頭巴基斯坦   大家崇拜唔同嘅神 而家BBC就話印度對巴基斯坦信嘅神不敬 對印度回教徒趕盡殺絕
話之佢啦, 都一樣食咖哩, 哪有分別?

話哂第4拳 罰百零億好啦

引用:
原帖由 文丁 於 2023-2-14 19:30 發表

英國海軍去左邊
一千零一隻舢舨漏緊水,拖去尾國維修中🤭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]