• 瀏覽: 12,200
  • 回覆: 69
無人打仗會 show 自己底牌,老尾同北約講既野不能盡信

引用:
原帖由 cwm001 於 2023-2-14 12:30 發表

美國自己都產能不足
先收錢,但遲遲唔俾貨,台灣買美國武器,有好多係俾錢好耐都無貨交。

呢啲就係見到窮朋友嚟借錢,立即扮窮。

美國就係計畫咁的結果 大曬金錢買軍備

引用:
原帖由 eliskw 於 2023-2-14 04:18 發表

代表美國軍火商又有大把新訂單。
有新訂單都整唔切,歐尾工業落後嘅惡果就係咁。

引用:
原帖由 tam_n 於 2023-2-14 14:02 發表

有新訂單都整唔切,歐尾工業落後嘅惡果就係咁。
美國軍火商,係先收錢,再慢慢生產,遲遲唔出貨都無人敢投訴。

舊的唔去,新的不來

引用:
原帖由 星仔走天涯 於 2023-2-14 02:02 發表

北約秘書長斯托爾滕貝格表示,北約成員國計劃就向烏克蘭提供戰機一事進行討論,但提供戰機需要時間。而北約國家向烏克蘭供應戰機不會令北約成為俄烏衝突的一部分。

斯托爾滕貝格強調,現在北約的優先方向仍是向烏克蘭提供之前承諾的軍事裝備和裝甲車,以及繼續提供相關訓練。

不過,斯托爾滕貝格承認,烏克蘭危機正在耗盡北約軍事裝備庫存,成員國軍事工業面臨巨大壓力,為此北約國家需要提高軍事裝備和彈藥產量。他預計,今 ...
Z × Sine 9° => wave = 北約倉底有核

仲有大量烏克蘭難民問題

俄羅斯都唔方好得去邊 打完殘曬 兩敗俱傷

支持盡量耗盡北約!🎈😉

係唔係要補貨?會唔會製造債務陷阱?

都係趁機清晒舊貨, 又有錢搵又賺名聲

引用:
原帖由 eliskw 於 2023-2-14 04:18 發表

代表美國軍火商又有大把新訂單。
x2
老尾潑火,係你屋企打交,但就要周邊既你幫佢買彈藥,石油,軍備等等

引用:
原帖由 cwm001 於 2023-2-14 12:30 發表

美國自己都產能不足
老美咁多海外基地怎會少武器。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]