• 瀏覽: 36,547
  • 回覆: 189
+2
民主派47人涉嫌參與「35+」初選,以爭取立法會過半否決財案「攬炒」被控,其中16人否認串謀顛覆國家政權罪受審。控方今午於西九龍裁判...

黃畜真醒目.........V 老篤

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2405093/即時-港聞-初選案-認罪被告區諾軒出庭作供-憶述一切由一月尾飯局開始

做咩出賣手足

分裂國家由飯局開始

「篤灰是唯一出路」,果然是醒目仔

有冇諗過看到的,都事先安排的 

果然係篤灰保平安呀

有咁理念都出賣手足

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2023-2-13 22:22 發表

「篤灰是唯一出路」,果然是醒目仔
做個識時務者就係班曱甴初心既理念  
唔係做二五就係留賴喺香港同政權合作愉快共享榮華富貴

先篤先享受, 個個篤晒,最後個個咪冇野篤

引用:
原帖由 ngben 於 2023-2-13 22:16 發表

做咩出賣手足
想早啲放監

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2023-2-13 22:22 發表

有冇諗過看到的,都事先安排的 
問路都係奸細?乜嘢人先會得出噉嘅結論?

「35+」都「顛覆」係「痛心疾首」:立法會事宜嚟㗎咋!壹國分唔清國或制?有人冇條件都移民的事毋須疑惑。

allergy : 細龜老豆@國產零零柒

(戴提議建立協調機制,理應喺每一個選區裡面得到佔多數議席,即港島九龍西6席得4席,九龍東5席得3席,新界2區9席得6席,備註為如更積極設想,新界2區「可能會攞到7席」,「超區」則5佔3,「只要將上述議席相加,可以得出爭幾多席到35席」,3月記者會上提出「66443」亦由此而來...)

真幼稚 以為所有嘢是自己話事/安排 如果中國政府唔俾你 你什麼也不是!

等如你係公司爭取咩 爭取物 如果老細妙咗你 你便一無所有😜

引用:
原帖由 kgoal 於 2023-2-13 22:34 發表

有咁理念都出賣手足
人蛇案兩家茶禮為例:能判斷是旋渦絶不輕易試探。

污點證人係從完大佬從警方從未係過佢自己。

仆街唔易做 做得最好就係佢 揚名立萬二五仔 篤灰就是最好的出路

其實仲審乜9?
47人個犯
31個認咗罪
剩餘16個有可能無辜咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]