• 瀏覽: 5,233
  • 回覆: 22
一名27歲女子周日(12日)被發現失蹤,家人當晚8時許向警方報案。警方經調查後,發現該名女子昏迷倒臥在南丫島榕樹灣大街7號一房間,房間內有燒過的炭及一些懷疑藥物,隨即將其送往北南丫普通科門診診所,其後再由直升機送往東區醫院搶救。警方現場沒有檢獲遺書,事件仍在調查。

好彩發現得快, 仲未香, 
27碎, 如果掛了, 好嘥囉

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1905000/即時-港聞-南丫島27歲女子-疑燒炭仰藥昏迷送院

雙料 都無事, 即係無心尋死..

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-13 01:12 發表

一名27歲女子周日(12日)被發現失蹤,家人當晚8時許向警方報案。警方經調查後,發現該名女子昏迷倒臥在南丫島榕樹灣大街7號一房間,房間內有燒過的炭及一些懷疑藥物,隨即將其送往北南丫普通科門診診所,其後再由直升機送往東區醫院搶救。警方現場沒有檢獲遺書,事件仍在調查。

27碎,浪費

引用:
原帖由 masatse009 於 2023-2-13 05:34 發表

27碎,浪費
未浪費,佢在醫院,師兄去探佢吧,仍有機會

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-13 06:13 發表

未浪費,佢在醫院,師兄去探佢吧,仍有機會
係囉,可能燒炭仰藥整壞個腦
馬沙兄想對佢點做都得添

想以死相諫波叔派消費券?

而家的港女,比從以前的更不識保護自己

(放心唔係講呢位)
在老蘭見外國黎的,三唔識7又送隻豬俾人
在街見到,明知要佢啪丸的係壞朋友,又照啪,又送隻豬俾人,仲做埋道友
聽壞朋友嗡,獻身體俾3唔識7的所謂義士中出,又俾人輪都話自願
係網識個網友,氹兩句,剝清光傳相俾人,跟住被人用這相片要脅,又被迫做性奴

。。

太豬嘜,太豬嘜了,怎解而家不少港女係蠢過隻豬

所以我都唔知這港女怎解要自殺!

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-13 06:53 發表

係囉,可能燒炭仰藥整壞個腦
馬沙兄想對佢點做都得添
馬沙兄,你唔好以己度人

多數又係情困。

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-2-13 11:11 發表

多數又係情困。
那些鬼佬成日係老蘭揾港女上床一晚就扔,仲連中出了十幾個,
仲要出書唱
如果係呢班,咁醒覺自己俾人滾咗當廁紙扔,又真係好難受的

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-13 11:27 發表

那些鬼佬成日係老蘭揾港女上床一晚就扔,仲連中出了十幾個,
仲要出書唱
如果係呢班,咁醒覺自己俾人滾咗當廁紙扔,又真係好難受的
有啲港女,係鍾意作賤自己。

慶幸死唔去,業主一額汗

原來佢真係為情困, 所以專登入去南丫島租渡假屋自盡

好大機會係我估嗰D囉

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-2-13 11:11 發表

多數又係情困。
情人節前被分手

多情自古空餘恨,好夢由來最易醒。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]