• 瀏覽: 7,838
  • 回覆: 39
酒吧女拳手疑於下班時遭男同事在店內被強姦案續審,辯方律師今午(9日)續盤問女事主X,律師質疑曾向女警透露遭強暴時曾遭強吻、摸胸,但X之後在錄取口供及在庭上作供,均沒有提及,辯方因而指出,強姦經過之所以有兩個版本,是因為事件是由X編造出來。X表示不記得有否發生過摸胸及強吻,自言當時感到很害怕,思緒集中在該如何逃跑,當時的精神狀況無法記起其他細節,X哽咽地稱:「點樣都係你肉體傷害既記憶大過細節位。」

又係這些辯方訟棍的挑機方法

你估受害者係av片導演定或係觀眾咩?
受害者被是被強姦緊,佢驚嚇掩蓋了佢感覺啦!

唔記得細節係絕對正常

反而,佢能佢講清每個細節說明佢係享受緊才得人驚!

所以我信女受害者

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/865598/酒吧拳手涉姦女拳手-作供未提摸胸強吻-辯方疑事主怕偷食被發現

毒舌大狀上身?

另外,三年後先審這案

時間磨損了受害者記憶,對受害者不公平!

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2023-2-10 10:57 發表

毒舌大狀上身?
律師收錢係幫罪犯脫罪

所以不少律師其實係幫凶!

怕醜係咁架啦,還會咁清楚描述過程?響受中就記得啦支持的人一定自己犯過呢啲事 的罪犯
睇左毒👅啲人還咁蠢

耐人尋味..

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2023-2-10 11:05 發表

怕醜係咁架啦,還會咁清楚描述過程?響受中就記得啦支持的人一定自己犯過呢啲事 的罪犯
睇左毒👅啲人還咁蠢
咪係,係鹹片導演及或觀眾先可以講清細節

大阿訟棍,受害者係反抗緊強抗,心情唔係享受中
而這事根本係惡夢,根本唔想再諗,
仲要拖3年先審
唔記得細節唔記清細才是合理!

用咁point y就想屈人係偷食?太暗住良心了

講真,問我3年前係論壇寫過乜我都記唔清啦!

唔亂點構成被強奸 記得咁清楚果個叫響受 
你畀阿媽打時,唔通記得阿媽打咗你幾多吓?
有爭扎距絕當係架啦

酒吧無其它人,無CCTV既咩??
無人作證,又無既CCTV片段?

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2023-2-10 11:18 發表

唔亂點構成被強奸 記得咁清楚果個叫響受 
你畀阿媽打時,唔通記得阿媽打咗你幾多吓?
有爭扎距絕當係架啦
說明訟棍為幫罪犯甩罪係幾無teeth呢 

難怪古時不少人認為狀師係傷天害理的角色!

(我講緊古時的電影咋!)

引用:
原帖由 launch_date 於 2023-2-10 11:21 發表

酒吧無其它人,無CCTV既咩??
無人作證,又無既CCTV片段?
有預謀,又靜候無人機會,又係嗰度員工,怎會唔知邊度冇cctv 位?

拍唔到,正常喎!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-10 10:57 發表

另外,三年後先審這案

時間磨損了受害者記憶,對受害者不公平!
唔係話唔幫女事主

摸胸你可以唔記得,但強吻一定會記得有無!
因為強吻完你一定覺得好污糟,想漱口,一定記得,點會唔記得!

再利申,同情女事主

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-10 11:24 發表

說明訟棍為幫罪犯甩罪係幾無teeth呢 

難怪古時不少人認為狀師係傷天害理的角色!

(我講緊古時的電影咋!)
睇聞佢的確食咗她,而她有掙扎佢冇收手
佢哋只想從各種漏洞中逃脫

事有QK.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-10 10:51 發表

酒吧女拳手疑於下班時遭男同事在店內被強姦案續審,辯方律師今午(9日)續盤問女事主X,律師質疑曾向女警透露遭強暴時曾遭強吻、摸胸,但X之後在錄取口供及在庭上作供,均沒有提及,辯方因而指出,強姦經過之所以有兩個版本,是因為事件是由X編造出來。X表示不記得有否發生過摸胸及強吻,自言當時感到很害怕,思緒集中在該如何逃跑,當時的精神狀況無法記起其他細節,X哽咽地稱:「點樣都係你肉體傷害既記憶大過細節位。」
...
做得酒吧女拳手有乜燃未見過呀!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]