• 瀏覽: 5,008
  • 回覆: 16
民主派47初選案,16名否認串謀顛覆國家政權罪的被告續在西九龍法院(暫代高等院)受審,控方今早(9日)在庭上播放新界東初選論壇的片段,並見上月改認........

奸邪妖獸互撕互咬,我認為比任何戲劇都要更精彩、更好看、更值得回味。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/865456/初選案-論壇片見林景楠稱撐手足-犯人欄傳嘲笑聲-有人舉中指

底死

林景楠在黑暴事件中都算撈到油水,
大金主打本俾佢開咗幾間呀布泰..

林景楠利用黃色經濟圈呃到錢,
被恥笑既應該唔係佢,
而係.....

引用:
原帖由 ichthys2 於 9-2-2023 20:24 發表

民主派47初選案,16名否認串謀顛覆國家政權罪的被告續在西九龍法院(暫代高等院)受審,控方今早(9日)在庭上播放新界東初選論壇的片段,並見上月改認........

奸邪妖 ...
睇返條片,林景楠真係幾勇武,如果唔認罪唔篤灰,恐怕真係要坐十幾年後先可以見返個老婆........如果佢仲未改嫁的話,大家原諒佢啦,盤生意咁難先捱到通關  

https://www.youtube.com/watch?v=bnGWmSrhpeU

引用:
原帖由 tinnit 於 9-2-2023 22:53 發表

林景楠在黑暴事件中都算撈到油水,
大金主打本俾佢開咗幾間呀布泰..
起碼佢叫做創造左就業機會俾市民,又貢獻租金俾商場的地產霸權業主  
好過有人袋左眾籌d錢放入自己個馬會投注戶口

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2023-2-9 23:09 發表

被恥笑既應該唔係佢,
而係.....
同其他黃店一樣,賺黃養藍,交稅俾政權買武器對付手足
你話班曱甴所謂黃店抗爭幾滑稽 

做25又如何?有得揀總好過冇得揀

引用:
原帖由 契弟拉黑我 於 2023-2-10 08:40 發表

做25又如何?有得揀總好過冇得揀
以後叫佢做林俊傑
識得適當時候向政權獻媚表忠,真識時務者也
將來坐完廿年出返黎一定榮華富貴享之不盡 

25 boy

佢分分鐘係阿爺一早安插既針

恐怖。

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2023-2-10 08:58 發表

佢分分鐘係阿爺一早安插既針
仲有唔知幾多所謂黃店都係
可能專登扮黃扮激,正常人見到一定唔幫襯嗰種,引晒班曱甴去人面識別

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2023-2-9 23:09 發表

被恥笑既應該唔係佢,
而係.....
唔準你笑惶畜.........

雖然惶畜真係抵撚死

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]