• 瀏覽: 5,534
  • 回覆: 36
今日(8日)晚上7時25分,一輛警車沿銅鑼灣高士威道行駛,當駛至摩頓台橋底,有車輛懷疑掉頭或切線時,與一輛駛至的電車碰撞...

香港警察搞咩? , 又撞。 ,電車 襲擊警車 👍

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20230208/mobile/bkn-20230208203533601-0208_00822_001.html

真係辛苦 庫房 又要科水

警車意外不絕,見標題,又知係方向報了。

driver's problem

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-2-9 17:22 發表

正路嘅 , 大公 文匯 點新聞 點敢出呢啲新聞。

引用:

東謊收了呆呆錢,呆呆又包庇白粉兄弟,各取所需。
記者幾時死。

樓主真係勤力,狂出警察有關嘅新聞,你係咪 很仰慕警察呢?🤭

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2023-2-9 17:50 發表

樓主真係勤力,狂出警察有關嘅新聞,你係咪 很仰慕警察呢?🤭
佢冇柒事,我又點樣出呢 。 

引用:
原帖由 takngaihk 於 2023-2-9 17:50 發表

佢冇柒事,我又點樣出呢 。 
警察都係人,撞車好正常,你專門貼警察新聞,有乜居心,係人都知啦!😒

成班智將,一定係電車篤油轉線引起啦。

點解唔告佢襲警呀!?

引用:
原帖由 takngaihk 於 2023-2-9 17:35 發表

正路嘅 , 大公 文匯 點新聞 點敢出呢啲新聞。
報導內文:
近年涉及警車的交通意外頻生,‘’據非正式統計‘’,計及今次兩年內至少發生38宗。交通警員的日常訓練、駕駛態度及警車維修保養等問題均響起警號。

你有無睇內文先?引用‘’非正式統計‘’去報導,乜撚嘢新聞操守嚟噶?
咩叫非正式統計?真係笑撚死~
同作比你睇,等你興奮啲有咩分別?

你要靠打J去彌補心靈空虛啫,但大家唔係吖嘛~

重新受訓

引用:

小黃人文宣好低能。

自從冇左軍裝行咇改為警車巡邏,幾個坐糸架車內唔吹水至奇。唔好成日自己比位D黃媒入至得㗎。

引用:
原帖由 佛口蛇心。十一 於 2023-2-9 18:10 發表

報導內文:
近年涉及警車的交通意外頻生,‘’據非正式統計‘’,計及今次兩年內至少發生38宗。交通警員的日常訓練、駕駛態度及警車維修保養等問題均響起警號。

你有無睇內文先?引用‘’非正式統計‘’去報導,乜撚嘢新聞操守嚟噶?
咩叫非正式統計?真係笑撚死~
同作比你睇,等你興奮啲有咩分別?

你要靠打J去彌補心靈空虛啫,但大家唔係吖嘛~
睇頭一段 , 知道有警車炒咗就得,相信讀者識分

今日(8日)晚上7時25分,一輛警車沿銅鑼灣高士威道行駛,當駛至摩頓台橋底,有車輛懷疑掉頭或切線時,與一輛駛至的電車碰撞,意外中無人受傷。其後,有交通警員接報到場,封鎖涉事路段行車線,並就意外經過及原因展開調查。涉事警車與電車輕微損毀,警車其後由拖車拖走。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]