• 瀏覽: 5,554
  • 回覆: 36
引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2023-2-9 18:01 發表

警察都係人,撞車好正常,你專門貼警察新聞,有乜居心,係人都知啦!😒
關心我交稅嘅錢 養廢人。

引用:
原帖由 takngaihk 於 2023-2-9 18:36 發表

揸車唔畀「意外」撞車,咩邏輯?😒
.
養廢人?  你又話無針對警察,狐狸終於露出尾巴了...🤭🤭🤭

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2023-2-9 19:21 發表

揸車唔畀「意外」撞車,咩邏輯?😒
.
養廢人?  你又話無針對警察,狐狸終於露出尾巴了...🤭🤭🤭
剛剛又撞啦,點搞。 成班狗咬狗骨。

好啦,一日一億宗意外啦,小黃人滿意未?

引用:
原帖由 takngaihk 於 2023-2-9 18:36 發表

我都交緊稅養在囚首畜,好明白個種感受

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2023-2-9 17:50 發表

樓主真係勤力,狂出警察有關嘅新聞,你係咪 很仰慕警察呢?🤭
有乜計,唔用呢d新聞打飛機仲可以做d乜,又無勇氣陪手足坐監,佢既人生就係咁樣過

引用:
原帖由 玄田心生 於 2023-2-9 20:51 發表

我都交緊稅養在囚首畜,好明白個種感受
養懲教署平好多,養香港啲乞警先貴,加得少又有怨言。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 takngaihk 於 2023-2-9 19:23 發表

剛剛又撞啦,點搞。 成班狗咬狗骨。
撞又點,在路面行駛,就預咗撞,特別係警車,要追賊.捉曱甴,意外撞車機率更高😒
.
黃畜曱甴想抺黑警察,無咁易!🤭
就算比你抺黑到又點啫,曱甴革命已經失敗,你哋在中國無運行,接受現實啦!

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2023-2-9 21:19 發表

撞又點,在路面行駛,就預咗撞,特別係警車,要追賊.捉曱甴,意外撞車機率更高😒
.
黃畜曱甴想抺黑警察,無咁易!🤭
就算比你抺黑到又點啫,曱甴革命已經失敗,你哋在中國無運行,接受現實啦!
最好笑成日見d賤格黃甴呃d無腦黃甴 

近期又有篤灰自保

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-2-9 17:22 發表

警車意外不絕,見標題,又知係方向報了。
東謊正仆街 😡

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2023-2-9 17:50 發表

樓主真係勤力,狂出警察有關嘅新聞,你係咪 很仰慕警察呢?🤭
九成自己係東謊妓者 😡

引用:
原帖由 takngaihk 於 2023-2-9 21:15 發表

養懲教署平好多,養香港啲乞警先貴,加得少又有怨言。
唔覺,有香港警察打擊黑暴,我好安心係香港生活。
只係犯法既人先會仇視警察。

咁嘅新聞報出嚟有咩意思?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2023-2-9 21:54 發表

咁嘅新聞報出嚟有咩意思?
滿足樓主嘅 仇警 慾望囉!
自從「曱命」失敗後,就湧現大批失常曱甴上香討發洩。😔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]