• 瀏覽: 48,446
  • 回覆: 221
+3
佢地係貪玩姐,做錯一次,就攪到退學,慘

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-9 14:35 發表

毒果攪到霸王冇幾10億市值, 都係賠100萬wor
以毒果有金主背後撐住
(唔立國安法,中共執意要動佢,都未必動得成)
咁都要賠100萬
而搞事嗰位/嗰team 人咩後果
外人一概無機會知
咁仲恐怖

可能永遠無得做記者或傳媒

呢個年紀已經一頭金髮

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-9 13:55 發表

日本岐阜縣一名17歲高中生在迴轉壽司店「壽司郎」做出噁心行為,導致壽司郎股價大跌、安全衛生遭大眾質疑等諸多爭議。有高中生的鄰居近日向媒體爆

...
應該問段狗

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-9 14:33 發表

呢個社會仇視年輕人、唔接納年輕人、年輕就是罪
恐怖 
任何人犯錯犯法都要受罸,包括年輕人!
年輕人不自愛是他們自取!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-9 13:55 發表

日本岐阜縣一名17歲高中生在迴轉壽司店「壽司郎」做出噁心行為,導致壽司郎股價大跌、安全衛生遭大眾質疑等諸多爭議。有高中生的鄰居近日向媒體爆

...
暴大,段狗

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-9 14:12 發表

其實日本的處理正常,有殺鷄儆猴之功

攪事的係要付出代價,那些搞事的才會知道自己錯,學會改過,

但反觀

香港

曱甴害到香港咁,仲要包容,等曱甴們,不單不知錯,仲攪到佢哋誤為下次再犯的消費都不會高,

變相鼓勵佢哋添

香港的黃官縱容害死香港!
柒鵝不作為做成今日香港亂局

鄰居?真定假?
17歲仲叫做頑"童"?
唔需要同佢洗白
事發後,高中生仲好串咁留言
話咁小事,大驚小怪
仲唔認為自己有錯
直至壽司郎要告,先至識驚
老豆老母出黎道歉
如果壽司郎唔追究,佢地一家就唔會扮死狗

點解唔畀機會年輕人,咁會令佢哋無哂前途㗎!

當事人最尾會自殺收場

我從吾會包容黑暴曱甴,呢啲異類早走早着

咎由自取 

相信大量日本進口的美食都經過類似加工, 崇日狗有口福了。

引用:
原帖由 理+誠 於 2023-2-9 14:48 發表

點解唔畀機會年輕人,咁會令佢哋無哂前途㗎!
佢老母慘d,分分鐘要下海拍av做g還債都似

日本佬40路,50路,60路都照殺!
佢今次真係連累家人,希望佢冇家姐細妹,否則,後果慘囉!

引用:

...
真係好乖喎。
繼續努力。
😂😂😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]