• 瀏覽: 35,399
  • 回覆: 245
+5
引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2023-2-9 11:22 發表

以牙還牙
嚴重辱韓

引用:
原帖由 Sukidachikan 於 2023-2-9 11:44 發表

你咁慷慨大方出來俾我刮你一巴 唔好喊唔好報警唔好擋
柒咗唔認!再雙重標準咪呢亭小黃人囉

中國嚴重侮辱南韓人,仲話自己係大國,笑話。

(想想當日南韓同一做法,中國同香土小粉紅點講)

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2023-2-9 11:33 發表

人哋小家, 我哋又要小家? 咁樣唔係對等, 咁樣只會比其他大國笑
如果現時才採取呢D反制,中國已經好大方.
你先回答,現時中國入境韓國既感染人數有幾多?
是否所有入境旅客中最高?是否帶有不知名既變種病毒?
眾所週知,現時最多變種既係歐,美.等國.
高危既你唔管,唯獨去管中國.呢D唔係針對,侮辱係咩?
"大國笑"俾人蝦到埋身都做死狗,你呢D就真正俾人笑啦.
一D自尊都無

引用:
原帖由 Sukidachikan 於 2023-2-9 11:30 發表

唔還擊係咪一直給人侮辱落去 一早講咗對等待遇啦
大國不能被欺負的

引用:
原帖由 leehoq 於 2023-2-9 11:53 發表

如果現時才採取呢D反制,中國已經好大方.
你先回答,現時中國入境韓國既感染人數有幾多?
是否所有入境旅客中最高?是否帶有不知名既變種病毒?
眾所週知,現時最多變種既係歐,美.等國.
高危既你唔管,唯獨去管中國.呢D唔係針對,侮辱係咩?
"大國笑"俾人蝦到埋身都做死狗,你呢D就真正俾人笑啦.
一D自尊都無
支持你
講真話

引用:
原帖由 死蠢無罪 於 2023-2-9 11:49 發表

對等措施不同「冤冤」,唔通你打工老闆出足糧俾你都叫冤冤相報?
請着個伙記咁迂腐,其實佢老闆算係以德報怨。

支持

日本人及加拿大人都要帶呀

引用:
原帖由 garoaida 於 2023-2-9 11:50 發表

俗語講得好
封關又唔啱
開關又唔啱
只有美國啱
宜家太多反中勢力.求人不如求己.
有實力才不會俾人欺負.自強最重要

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2023-2-9 11:27 發表

泱泱大國氣量大成咁? 唉
同對付黃畜一樣不用客氣

呢啲太小兒科,韓日入境中國香港澳門不論男女一律探肛取核酸樣本🤪

引用:
原帖由 一家團聚 於 2023-2-9 11:53 發表

中國嚴重侮辱南韓人,仲話自己係大國,笑話。

(想想當日南韓同一做法,中國同香土小粉紅點講)
同對付黃畜一樣不用客氣

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-2-9 11:22 發表

小學雞
同對付黃畜一樣不用客氣

非常好,對呢啲人唔駛客氣。你送牌比我哋,我哋都比返個牌你,合情合理

禮尚往來。往而不來,非禮也;來而不往,亦非禮也。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]