• 瀏覽: 7,585
  • 回覆: 43
引用:
原帖由 safmarine999 於 2023-2-10 12:22 發表

而家好多黃種人,黑面神,咖啡佬都當貓狗係伴侶,跟回歸有咩關係?
正常中國人唔禁貓狗肉,深圳的領導係洋奴,禁佐貓狗肉。

引用:
原帖由 safmarine999 於 2023-2-10 12:18 發表

唔通你話食人都係正常?
你的例子對地球來講,根本唔係食物鏈的主流
你鄉下啲黑鬼同胞可以食人

係時候開放食貓狗了♡

有無賣老鼠肉呀?

引用:
原帖由 safmarine999 於 2023-2-10 12:18 發表

唔通你話食人都係正常?
你的例子對地球來講,根本唔係食物鏈的主流
所謂主流,係你班洋奴一廂情願,將部份白皮豬行為當主流。
身毒有世界五份一人口,佢地唔食牛,咁係咪主流?
另外有五份一人口唔食豬,算唔算主流?

引用:
原帖由 cadnsdm 於 2023-2-9 21:34 發表

其實國內都話禁
因為洋奴越來越多,深圳已禁佐。

引用:
原帖由 kleeeenex 於 2023-2-10 08:41 發表

食貓狗係傳統中國文化,我覺得係時候要改改法例
同意。

引用:
原帖由 andy94 於 2023-2-10 12:32 發表

係時候開放食貓狗了♡
想食 “龍虎鬥” 好多年,只係武俠小說以及電視上聽過。

如果查明係真, 真係要成個供應鏈查出黎拉剷起哂佢,唔理國內合唔合法,最少香港呢part要捉出黎重罰,唔理藍定黃都唔應該盲撐,賣貓狗肉係香港應該係完全無討論空間既議題。

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2023-2-9 15:31 發表

基本上人哋話羊肉 好補我從來都唔食㗎, 蛇肉又唔食呀, 總之呢 唔係主流好多肉我都係唔食㗎, 以前仲有一大段好長嘅時間, 唔食牛, 不過後來身體唔好, 啲人話食番牛會好啲所以試下, 點樣想像啲人食貓食狗, 想像唔到
在香港,d人點會食狗肉,貓肉?
一隻貓狗,閒閒地都$1000以上。
D貓狗睇醫生,仲貴過睇人。
😂😂😂

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2023-2-9 15:31 發表

基本上人哋話羊肉 好補我從來都唔食㗎, 蛇肉又唔食呀, 總之呢 唔係主流好多肉我都係唔食㗎, 以前仲有一大段好長嘅時間, 唔食牛, 不過後來身體唔好, 啲人話食番牛會好啲所以試下, 點樣想像啲人食貓食狗, 想像唔到
偽善,有人話食G肉對身體好D,你會否同對待牛肉一樣對待G肉?自己做唔到,唔好假假惺惺地指責別人。。

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2023-2-10 13:08 發表

想食 “龍虎鬥” 好多年,只係武俠小說以及電視上聽過。
我老豆既年代,有食龍虎鳳♡

就是蛇貓雞♡

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]